Entertainment

Selma Omari in tranen door foto van dochtertje die wordt verspreid: "Laat mijn kind in rust leven"

foto: Selma Omari via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari in tranen door foto van dochtertje die wordt verspreid: "Laat mijn kind in rust leven"

Selma Omari deelde vandaag enkele Instagram Stories, waarmee ze reageerde op beelden die van haar dochtertje werden verspreid. De influencer probeert haar dochter zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te houden en kan dan ook niet begrijpen dat mensen haar privacy op deze manier schenden.

Selma Omari over beelden van haar dochter

In de laatste vlog van Selma Omari is er iets misgegaan, waardoor het gezichtje van haar dochter Amaya per ongeluk te zien was. Normaliter zorgt Selma ervoor dat het gezichtje van Amaya niet in beeld te zien is, maar deze keer werd de 'blurring tool' niet op de juiste manier opgenomen op YouTube. Hoewel Selma er snel bij was, zijn er toch mensen geweest die een screenshot van haar dochter hebben gedeeld en deze hebben verspreid.

Via instagram liet Selma weten dat ze hier erg door geschrokken is. "Ik zie dat ik even moet ingrijpen", begint ze haar verhaal. "Ik kan niet begrijpen dat er geen respect opgehaald kan worden voor een klein kindje, die nog geen bewuste keuze kan maken over of zij publiekelijk te zien wil zijn. Mijn dochter is een prominente rol in mijn leven en voor iemand die haar hele leven deelt, is het moeilijk om daar balans in te vinden. Ik probeer dat, maar in de laatste vlog is er iets misgegaan", vertelt Selma.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Selma Omari: "Laat mijn kindje in rust leven"

Selma Omari vertelt dat ze geschrokken is van hoe snel mensen zijn geweest met het screenshotten van de video, waarin haar dochter te zien was. "Het allerziekste vind ik dat mensen het gevoel hebben dat ze een kind mogen openbaren. Dat maakt je ziek in je hoofd, onwijs gemeen en echt smakeloos dat je dat zou doen. Alleen maar en enkel, omdat je denkt dat dit nieuws is", deelt de influencer. Selma raakt vervolgens erg emotioneel en vraagt iedereen dan ook om de beelden te verwijderen. "Het heeft geen toegevoegde waarde. Het is ter bescherming voor haar. Weet je hoeveel gekken erop deze wereld lopen?", zegt ze. "Laat mijn kind alsjeblieft in rust leven", vraagt ze.

Ster advertentie
Ster advertentie