Entertainment

Selma Omari ontvangt bakken met kritiek door zetpil die billen vergroot

foto: Selma Omari via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari ontvangt bakken met kritiek door zetpil die billen vergroot

Selma Omari liet deze week weten dat ze de afgelopen tijd druk bezig is geweest met een nieuw project. Ze heeft namelijk samengewerkt met een bedrijf om zetpillen op de markt te brengen, die beloven om je billen groter te maken. Na de lancering ontving de influencer bakken met kritiek.

Selma Omari promoot zetpillen die voor dikke billen zorgen

In een Instagrampost kondigde Selma Omari het nieuws aan dat ze een nieuw product zou uitbrengen samen met een bedrijf. Het zou gaan om zetpillen die in twee weken op 'natuurlijke wijze' voor een groter achterwerk zouden zorgen. De pillen zouden meer dan vierhonderd euro kosten en zorgden al meteen voor grote kritiek. Zo waren veel mensen van mening dat deze pillen niet veilig zouden kunnen zijn en kreeg de influencer veel kritiek op het feit dat ze dit zou promoten aan de jeugd. Niet lang na de aankondiging verwijderde Selma Omari de Instagrampost.

Dokter Elnaz over de pillen voor grotere billen van Selma Omari

Video niet beschikbaar

Dokter Alagha: "Ik ben sceptisch"

In de ochtendshow met Gilly deelde cosmetisch arts Elnaz Alagha dat alle alarmbellen bij haar afgingen, toen ze het nieuws van de zetpillen hoorde. "Ik ben hier erg sceptisch over en vanuit mijn perspectief als arts weet ik dat het niet realistisch is om in twee weken je billen te laten groeien. Je kunt niet zo specifiek je spieren beïnvloeden met supplementen. Al helemaal niet door pillen rectaal in te brengen", vertelt de dokter.

Ook noemt Alagha de beloftes van de pil misleidend als deze niet wetenschappelijk zijn onderbouwd. "Het nadeel is dat jonge meiden worden beïnvloed door dit soort trends en hun gezondheid kunnen schaden. Dat is extra kwalijk."

Ster advertentie
Ster advertentie