Music

Drake lijkt te hinten naar een Europese tour

foto: Drake via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Drake lijkt te hinten naar een Europese tour

Hoewel het even iets minder ging met Drake's carriere, lijkt hij daar deze week hevige veranderingen in te brengen. Zo bracht de rapper plotseling drie nieuwe nummers uit via een anoniem Instagram-account en lijkt hij ook te hinten naar iets waar veel Europese fans blij van zullen worden: een tour in Europa.

Drake gaat op tour in Europa

Het spannendste deel van Drake's nieuwe releases is eigenlijk de suggestie dat de rapper misschien nog voor het einde van het jaar op tournee gaat. Een van de foto's bij de release van 100 GB aan nieuw materiaal toonde dan ook merchandise-dozen met de tekst "Euro 2024" erop. De tour lijkt al een naam te hebben, namelijk: "No One Likes Us", waarmee Drake verwijst naar Kendricks disstrack. Het feit dat de Eurotour is gepromoot onder de naam "No One Likes Us" lijkt ook een manier van Drake te zijn om weer controle te krijgen over zijn imago, nadat Kendrick grote populariteit verkreeg met zijn disstracks naar Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake brengt drie nieuwe tracks uit

Via zijn Instagram Story liet Drake gisteren weten dat hij 100 GB aan materiaal heeft en dit met de wereld wil delen. Hij deelde een screenshot van zijn website, waar al het materiaal te downloaden is. Maar dat was nog niet alles. De Canadese rapper bracht ook drie gloednieuwe tracks uit. Twee van deze nummers bevatten samenwerkingen met verschillende artiesten. Zo heeft Drake de track It's Up gemaakt met Young Thug en 21 Savage en staat Latto op zijn track Housekeeping Knows. Daarnaast bracht hij ook het nummer Green Blue Red uit. Fans delen hun enthousiasme via X en zijn naast de drie tracks vooral verbaasd over nog een aantal andere dingen. Zo reageerde iemand: "YOUNG THUG!?????". Daarnaast vinden sommige fans het bijzonder hoeveel nummers Drake dit jaar al heeft uitgebracht. "En deze tracks dropte hij direct na een heel jaar op tournee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie