Entertainment

IShowSpeed over de Wallen in Amsterdam: "Je moet daar echt heen gaan"

foto: Instagram @ishowspeed
  1. Newschevron right
  2. IShowSpeed over de Wallen in Amsterdam: "Je moet daar echt heen gaan"

IShowSpeed vertelde aan Kai Cenat in geuren en kleuren over zijn ervaringen op de Wallen in Amsterdam tijdens een van hun livestreams deze week. Hij kon zijn ogen niet geloven en was stomverbaasd over het feit dat er "echte vrouwen achter ramen stonden".

IShowSpeed over de Wallen in Amsterdam

Tijdens de livestream kwam ter sprake hoe IShowSpeed Amsterdam op zijn kop zette met zijn aanwezigheid. Naast zijn fans was de populaire streamer zelf ook erg in shock over een aantal dingen die hij in Nederland zag. Zo vertelde hij aan Kai Cenat: "Ik ging naar Nederland en liep gewoon rond. Toen kwam ik in een straat terecht waar levensechte meiden in de etalages stonden." Kai kon zijn oren niet geloven en zei gelijk "cap". IShowSpeed schoot gelijk in de verdediging. "Nee, ik neem het serieus. Het was een tour die je kon doen en de meiden zeiden: 'Kom hier'", zei de streamer terwijl hij opstond en een subtiele, krullende beweging maakte met zijn vinger. "Het was bizar. Ik dacht eigenlijk: ik moet deze shit streamen, maar toen stond er iemand met haar ontblote borsten en toen dacht ik, nah", voegde IShowSpeed eraan toe.

Na de demonstratie van Speed viel er een kwartje bij Kai die ineens door had dat het over de "Red Light District" in Nederland ging. "Het is in Amsterdam, je moet daar echt een keer naartoe gaan", zei hij tegen Kai. "Waar is dit precies? Dan schrijf ik het even op", antwoordde Kai lachend. Of de streamer daadwerkelijk Amsterdam en de Wallen zal bezoeken, is nog onzeker, maar zijn kijkers hoeven in elk geval niet verbaasd te zijn als ze hem daar opeens tegen het lijf lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie