Entertainment

Boef deelt webcambeelden van tien jaar geleden: "Voor de fame, ik was zo hongerig"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef deelt webcambeelden van tien jaar geleden: "Voor de fame, ik was zo hongerig"

Artiest en zakenman Boef ging vorige week al met Ouassima op pad in de wijk waarin hij opgroeide. Vandaag deelde de 31-jarige oude webcambeelden.

Boef in oude woning

Boef nam ons vorige week mee naar zijn oude woning, een plek waar hij veel van zijn teksten schreef. De artiest woonde vanaf zijn dertiende in Alkmaar waar hij ook zijn eerste videoclips schoot. Hij kan zich die tijd nog herinneren; "Hier stond mijn computer, hier had ik een iMac en hier zat ik gewoon. Al mijn teksten, tot aan de Zonamo-sessie, heb ik hier verzonnen in deze kamer." Boef kan zich ook nog goed herinneren hoe hij zijn teksten oefende: "Weet je wat ook wel grappig is, ik stond vroeger altijd hier. We hadden een kast met een spiegel, en dan stond ik hier met mijn muziek aan voor de spiegel te rappen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Voor de fame"

De artiest deelde vandaag beelden op zijn Instagram-account die dit verhaal bevestigen, de webcambeelden lijken namelijk afkomstig te zijn van de IMac waar Boef het over had. "2014 voor de fame, ik was hongerig en MOEST het wel maken… 10 jaar later sta ik in de ZIGGODOME, Geloof in jezelf". De muzikant woont tegenwoordig in Dubai, maar hij keert op 12 oktober terug naar Nederland voor een spectaculaire show in de Ziggo Dome waar maar liefst 17.000 bezoekers in passen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie