Entertainment

Travis Scott wordt niet vervolgd voor het plegen van huisvredebreuk in Miami

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott wordt niet vervolgd voor het plegen van huisvredebreuk in Miami

Travis Scott hoeft niet meer te vrezen voor een strafproces. De 32-jarige artiest kreeg namelijk te horen dat hij niet vervolgd zal worden voor het plegen van huisvredebreuk enkele maanden geleden in Miami.

Travis Scott niet vervolgd in Miami

Volgens TMZ hebben de aanklagers in Florida besloten om af te zien van de vervolging voor huisvredebreuk. Zo zou Travis Scott eerder dit jaar op een jacht zijn gekomen die niet van hem was. Dit deed hij onder invloed van verdovende middelen. Na het incident werd Travis Scott opgepakt, maar na het betalen van een borgsom van 650 dollar ging hij na een paar uur weer vrijuit.

Inmiddels heeft de advocaat van Travis Scott gereageerd op de beslissing van de aanklagers in Miami. “Hoewel het een aanklacht was die we niet echt serieus namen, zijn we toch blij met het besluit van de aanklagers”, aldus de advocaat.

Eerdere incidenten Travis Scott

Het is niet voor het eerst dit jaar dat Travis Scott negatief in het nieuws komt. De artiest werd in Parijs tijdens de Olympische Spelen gearresteerd omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegen een hotelbeveiliger. De Franse autoriteiten besloten de aanklacht echter niet door te zetten. Ook heeft Travis Scott in Parijs geen beste beurt gemaakt nadat hij een jonge fan zei dat hij hem niet mocht aanraken.

Ster advertentie
Ster advertentie