Entertainment

Boef haalt uit naar vijfsterrenhotel en stuurt leger aan fans eropaf: "Normaal doe ik dit echt niet"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef haalt uit naar vijfsterrenhotel en stuurt leger aan fans eropaf: "Normaal doe ik dit echt niet"

Boef is al weken bezig met zijn zomertour en verblijft om deze reden in verschillende grote steden in onder meer Spanje, Portugal en Turkije. De rapper overnacht in verschillende luxe hotels, maar ondanks de vijf sterren is de service niet altijd naar behoren. Zo uit Boef zijn ongenoegen over een hotel in Barcelona en stuurt hij zijn leger aan fans op het hotel af, om de recensies omlaag te krijgen.

Boef uit zijn ongenoegen over vijfsterrenhotel

In een video die Boef via zijn Instagram Story deelde laat hij een deel van zijn hotelkamer zien met de naam van het hotel duidelijk in beeld. Daarnaast zegt hij: "Normaal doe ik dit echt niet, hè. Maar wat een kut-hotel is dit zeg." De rapper legt uit dat hij al acht weken in dit hotel verblijft en dat er altijd wel iets mis is. "Dit is een vijfsterrenhotel en dan doet de douche het niet eens. Er is altijd wel wat. De ene keer kun je niet bellen en dan doet de wifi het niet." Boef voegt eraan toe dat de service van het hotel ook te wensen over laat. "Toen ik naar beneden ging om te vertellen dat de douche niet werkte, zei de man dat hij wel iemand zou sturen. Hij heeft niemand gestuurd. Ik wilde een nieuwe kamer met een douche die wel werkte en hij zei: 'Weet je at we doen? Je mag wel gratis dineren in het restaurant.' Ik hoef je eten niet, ik wil gewoon mijn geld terug", stelt de 31-jarige rapper.

foto: Instagram @boef

Leger aan fans ingeschakeld

Als de hotelmedewerkers hem niet willen helpen en het allemaal niet zo serieus nemen, dan zit er maar één ding op volgens Boef: hij schakelt zijn leger aan fans in. "Ik wil mijn doekoe, anders ga ik mijn leger sturen." Daarnaast schrijft Boef onder zijn video: "Ik moet mijn leger even inschakelen, ze weten niet hoe snel die recensies omlaag kunnen gaan." De fans van Boef gaven direct gehoor aan de boodschap en begonnen slechte reviews te geven aan het hotel. Daarbij werd het hotel overladen met een stortvloed aan negatieve reacties via social media. Het feit dat de fans van de rapper druk uit kunnen oefenen is dus een feit. Of het hotel hier ook gehoor aan gaat geven, mot nog blijken.

foto: Instagram @boef

Ster advertentie
Ster advertentie