Entertainment

Zangeres klaagt Diddy aan voor seksueel misbruik en mishandeling

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Zangeres klaagt Diddy aan voor seksueel misbruik en mishandeling

Het zal niet de eerste zijn en zeker ook niet de laatste: een nieuwe vrouw heeft een officiële aanklacht ingediend tegen Diddy, zo meldt TMZ. Volgens de zangeres, genaamd Dawn Richard, zou de rapper haar seksueel misbruikt en mishandeld hebben in 2004 tijdens de opnames van MTV-programma Making The Band.

Diddy aangeklaagd door zangeres van seksueel misbruik en mishandeling

In het programma Making The Band stelde Diddy een band samen van verschillende muzikanten. Dawn Richard deed in 2004 mee aan het programma. Volgens de zangeres zou de labelbaas zich heel agressief hebben gedragen tegen iedereen, maar vooral tegen haar. Zo moest ze twee dagen en nachten achterelkaar repeteren van Diddy. Ook zei Richard dat de rapper haar had aangerand en daarnaast zou hij haar twee uur lang in een auto hebben opgesloten.

Eerdere aanklachten seksueel misbruik en mishandeling

Dawn Richard zal naar verluidt niet het enige slachtoffer zijn geweest van Diddy. Eerder klaagden ook zijn ex Cassie en zijn producer Rodney Jones hem aan vanwege seksueel misbruik en mishandeling. De 54-jarige rapper en ondernemer heeft momenteel verschillende zaken tegen hem lopen. Onlangs kwamen er beelden uit 2016 vrij waarop te zien was dat hij zijn ex Cassie zwaar mishandelde in een hotel.

Het is nog niet bekend wanneer Diddy zich zal moeten verantwoorden voor de rechter.

Ster advertentie
Ster advertentie