Entertainment

Politie valt binnen bij Young Ellens: “Ik heb geen cash op zak”

foto: YouTube: Supergaande
  1. Newschevron right
  2. Politie valt binnen bij Young Ellens: “Ik heb geen cash op zak”

Young Ellens had onlangs te maken met een politie-inval bij hem thuis. Dat vertelt hij in de nieuwste aflevering van Het Rad van Supergaande. De rapper doet in het programma namelijk een boekje open over zijn financiële situatie. "Ik heb meer dan 170k op mijn rekening."

Young Ellens over zijn bankrekening

Een van de meest bekende vragen die Supergaande tijdens hun straatinterviews stelt, is: "Hoeveel geld staat er op je bankrekening?" Die vraag leggen Nesim en Qucee bij Het Rad van Supergaande ook voor aan Young Ellens. "Hey, wat is dit man?", reageert de rapper verbaasd. Young Ellens is duidelijk niet van plan om zijn vermogen met de wereld te delen. "Hoeveel denken jullie dat ik heb?"

Nesim en Qucee schatten dat Young Ellens ongeveer 170.000 euro op zijn rekening heeft staan. "Nee, dat is veel te weinig", lacht de rapper, die sinds kort onder contract staat bij Top Notch. "Dat had ik vier jaar geleden of zo. En ik heb laatst nog een nieuwe deal getekend. Oh, wat lekker zeg."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Politie valt binnen bij Young Ellens

Hoewel Young Ellens wellicht meer op zijn rekening heeft staan dan de gemiddelde kijker van Supergaande, betekent het niet dat hij altijd met veel geld in zijn zakken loopt. "Ik heb niks bij me", reageert de rapper op de vraag hoeveel cash hij bij zich heeft. Vervolgens maakt Young Ellens duidelijk waar dat mee te maken heeft. "Er was laatst een politie-inval bij mij, dus ik heb nu even niks." De rapper laat verder niks los over de reden van de inval. "Ik heb geen flauw idee", zegt hij lachend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie