Entertainment

Prinses Mahra, die sjeik dumpte via Instagram, met French Montana gespot in Dubai

foto: Instagram: hhshmahra
  1. Newschevron right
  2. Prinses Mahra, die sjeik dumpte via Instagram, met French Montana gespot in Dubai

Onlangs ging prinses Mahra van Dubai viraal nadat ze haar man, een zoon van een sjeik, dumpte via Instagram nadat ze hem naar verluidt betrapte op vreemdgaan. De prinses geniet volop van haar huidige leven als vrijgezel, zo is te zien op haar Instagram. Ze deelde namelijk dat ze een gezellige tijd heeft met niemand minder dan French Montana.

Prinses Mahra gespot met French Montana in Dubai

Op de Instagram van prinses Mahra is te zien dat ze samen met de Marokkaans-Amerikaanse rapper de tijd van haar leven heeft. Zo gingen Mahra en French Montana uiteten in een luxe restaurant en reden ze samen kameel. Het is niet bekend of de twee als vrienden met elkaar optrekken of serieus aan het daten zijn. De rapper en de prinses spendeerden hun tijd niet alleen. Op de Instagramfoto’s van Mahra zijn namelijk ook veel andere mensen te zien die deel uitmaakten van het gezelschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prinses Mahra dumpte sjeik via Instagram

Eerder dit jaar ging prinses Mahra viraal nadat ze haar man dumpte met een post op Instagram. Daarbij schreef ze: “Ik scheid van je, ik scheid van je en ik scheid van je. Zorg voor jezelf. Je ex-vrouw.” De prinses verliet sjeik Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum nadat hij naar verluidt vreemd was gegaan. Samen hebben ze een baby van geen jaar oud.

Ster advertentie
Ster advertentie