Entertainment

Volgens North West heeft Kim Kardashian al twee jaar niet voor haar gekookt: "Eet komkommer met zout"

foto: Instagram @interviewmag
  1. Newschevron right
  2. Volgens North West heeft Kim Kardashian al twee jaar niet voor haar gekookt: "Eet komkommer met zout"

De laatste keer dat Kim Kardashian zelf voor haar kinderen heeft gekookt, is alweer even geleden. Dat onthult haar oudste dochter, North West (11), in een interview met haar moeder voor Interview Magazine. Daarnaast maakt North ook duidelijk dat ze een enorme van is van een andere artiest, naast haar vader.

Kim Kardashian heeft al twee jaar niet voor haar kinderen gekookt

Tijdens het interview stelt Kim Kardashian haar elfjarige dochter een aantal vragen. Zo wil Kim graag weten wat North eigenlijk van haar kookkunsten vindt. Het antwoord van North is kort en krachtig: "Je hebt al heel lang niet meer voor ons gekookt. De laatste keer was twee Halloweens geleden." Dit mag dan even geleden zijn, maar North herinnert het zich nog als de dag van gisteren. Kim Kardashian had toen namelijk macaroni met kaas, gefrituurde kip en maïsbrood voor haar kinderen bereid.

En hoewel Kim Kardashian zichzelf een 'one-trick pony' noemt, zegt North dat ze ook kan genieten van de eenvoudige snack die haar moeder weleens voor haar maakt. "Ik ben dol op komkommer met zout, echt waar," zegt North.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

North heeft een nieuwe obessie met Tyler, The Creator

In het interview laat North West ook doorschemeren dat ze een enorme fan is van Tyler, The Creator. Zo introduceert ze zichzelf met zijn naam en de naam van haar vader. "Hello, it's me! Tyler, The Creator. Hello, it's me: Kanye West." Verder vraagt Kim Kardashian ook als wat of wie haar dochter verkleed gaat tijdens Halloween, waarop North antwoordt dat ze zich onder meer zal verkleden als Tyler, The Creator, Ice Spice, Nicki Minaj, Kai Cenat en Tyla. "Ik ga twee looks van hem dragen", aldus North.

Haar moeder vraagt wat voor een kledingstijl North nu het leukst vindt en daarop zegt de elfjarige dat ze een grote fan is van "de '90's, streetwear, haar vader en Tyler, The Creator". Tot slot vraagt Kim ook wat Norths favoriete nummer is op dit moment en dat is natuurlijk een track van, je raadt het al, Tyler, The Creator. "I Don't Love You Anymore, van Tyler, The Creator!"

Met haar liefde voor muziek, haar eigenzinnige stijl en haar ongeremde enthousiasme voor Tyler, The Creator, laat North West duidelijk zien dat ze haar eigen weg aan het vinden is.

Ster advertentie
Ster advertentie