Entertainment

Boef koopt duizend euro aan watermeloenbandjes van tienjarige Sarah

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef koopt duizend euro aan watermeloenbandjes van tienjarige Sarah

Boef heeft al vaker zijn steun voor Palestina uitgesproken en deed dit dan ook groots tijdens zijn show in de Ziggo Dome. Op Instagram zorgde dit voor een opmerking van de tienjarige Sarah, die zich inzet voor Palestina en Boef graag wat van haar zelfgemaakte bandjes wilde sturen.

Boef koopt duizend euro aan armbandjes

In een Instagram-post die Boef had geplaatst, was te zien hoe de rapper zich tijdens zijn concert uitsprak over het onrecht in Palestina. De post zorgde voor veel positieve reacties, waaronder een opmerking van de tienjarige Sarah. Sarah maakt namelijk armbandjes, waarmee ze geld ophaalt voor de Palestijnen. "Boef, mag ik jou bandjes opsturen?", vroeg ze aan de rapper. Hierop reageerde Boef: "Ik koop voor 1000 euro bandjes van jou en dan mag jij ze uitdelen aan hele lieve mensen oké? Kijk je DM!"

Zo gezegd, zo gedaan. Boef heeft het geld overgemaakt, waarna Sarah de helft hiervan heeft gedoneerd aan stichting Plant een Olijfboom. De rest van het geld zal ze gebruiken om tweehonderd armbandjes te maken en deze uit te delen.

foto: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie