Entertainment

Bianca Censori heeft schijt aan nette dresscode van luxe hotel en komt in mini-bikini

foto: YouTube: SLOANfoto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Bianca Censori heeft schijt aan nette dresscode van luxe hotel en komt in mini-bikini

Ye’s vrouw Bianca Censori weet telkens weer in de spotlights te staan met haar schaarse kleding. Ditmaal arriveerde ze voor een diner in het luxueuze Chateau Marmont hotel in Los Angeles. Waar de meeste bezoekers van dat hotel nette kleding dragen, had Bianca Censori net even een ander idee over haar ideale outfit.

Schaarse outfit hotel

Het hotel, dat een casual chique dresscode hanteert, zal de minibikini van Bianca Censori in ieder geval niet in die bewuste kledingcategorie hebben gezet. Zo had de vrouw van Ye vele ogen op haar gericht tijdens het etentje in het luxe hotel. Naast de minibikini, droeg Censori ook een soort hotpants in een witte kleur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bianca Censori vaker schaars gekleed

Het is niet voor het eerst dat de Australische Bianca Censori met schaarse kleding gespot is. Eerder deze maand is ze in Los Angeles gezien met een transparant shirt zonder dat ze een bh droeg. Sinds ze met Ye getrouwd is, lijkt het erop dat ze zich onder zijn invloed steeds bloter is gaan kleden. Dit tot ongenoegen van de vader van Bianca Censori. Volgens haar moeder was ze vroeger nooit schaars gekleed.

Ster advertentie
Ster advertentie