Entertainment

Lil Kleine zet tattoo voor nieuwe liefde Anna: "Nooit zo verliefd geweest"

foto: Lil Kleine via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine zet tattoo voor nieuwe liefde Anna: "Nooit zo verliefd geweest"

Lil Kleine is verliefder dan ooit en dat heeft hij dan ook bewezen met zijn nieuwe tattoo. De rapper heeft namelijk een nieuwe tattoo laten zetten ter ere van zijn lief Anna en hij deelde dit met zijn volgers op Instagram.

Lil Kleine heeft nieuwe tattoos

Op zijn Instagram laat Lil Kleine zijn handen zien met op vier van zijn vingers een letter getatoeëerd. Samen vormen deze letters de naam van zijn geliefde Anna, een duidelijke liefdesverklaring dus.

Maar dat is niet de enige tattoo waarmee Lil Kleine zijn dierbaren vereeuwigt. Op zijn enkels staat nu namelijk de naam "Lío", een ode aan zijn zoontje met Jaimie Vaes. Ook zijn buik is versierd met de Franse tekst "(pas) seul au monde", wat "(niet) alleen op de wereld" betekent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Kleine en zijn vriendin Anna

Tijdens Zin In De Zomer Festival vertelde Lil Kleine voor de camera van RTL Boulevard hoe hij zijn vriendin Anna Groeneveld ontmoet heeft. “We hebben gemeenschappelijke vrienden, dus we wisten van elkaars bestaan af, maar we gingen eigenlijk nooit met elkaar om.” Deze zomer kwamen de twee elkaar tegen op Ibiza en dat veranderde alles volgens Lil Kleine: “Het klinkt cliché, maar het was liefde op het eerste gezicht. Daarna hebben we elkaar niet meer losgelaten.”

Lil Kleine geeft aan een gelukkige relatie te hebben met Anna Groeneveld. Zelf had hij überhaupt niet verwacht dat hij al snel weer in een relatie zou zitten. Zo zei hij voor de camera: “Ik dacht dat ik niet meer verliefd kon worden, en toch is het gebeurd. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Voel me net zestien.” Volgens Lil Kleine zit het wat hem betreft dan ook erg goed tussen hen. “Ze zorgt erg goed voor me. Ze heeft me zelf pilates les gegeven!”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie