Music

Ronnie Flex wil graag een album maken met Lil Kleine

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex wil graag een album maken met Lil Kleine

Dat Ronnie Flex en Lil Kleine samen hele grote successen hebben geboekt, is allang geen geheim meer. De boezemvrienden hebben vanaf het moment dat het album New Wave uitkwam in 2015, samen vele hits gemaakt zoals Drank en Drugs, Zeg Dat Niet en Loterij. Als het aan Ronnie Flex ligt zal er ooit een gezamenlijk album verschijnen met de Amsterdamse artiest.

Gezamenlijk album

Ronnie Flex zal met zijn idee om een album te maken vele fans blij hebben gemaakt. Op Threads schreef de 32-jarige artiest: “Ik wil een album en grote show met Lil Kleine na dit album, alleen dat wil ik.” Met “dit album” refereert Ronnie Flex aan het album waar hij nu mee bezig is. De artiest heeft op sociale media vaak aangegeven dat “SDL” eraan komt. Op het internet werd er al gespeculeerd over waar die afkorting voor zou staan. Volgens sommigen zou het staat voor “Sneuvie De Legende”, een bijnaam van Ronnie Flex.

Het is bijna tien jaar geleden dat Ronnie Flex en Lil Kleine begonnen samen te werken op het album New Wave. Vanaf dat moment hebben ze vele nummers gemaakt en bijdrages geleverd op elkaars albums, zoals WOP, Rémi, Alleen, Jongen Van De Straat, KLEINE en Ibiza Stories.

Reacties

Verschillende mensen reageerden op het feit dat Ronnie graag een album wil maken met zijn goede vriend Lil Kleine. Voor velen zijn de samenwerkingen tussen Ronnie Flex en Lil Kleine namelijk een stukje nostalgie. Zo reageerde iemand op Threads: "Maak nummers zoals Zonder Reden, Zeg Dat Niet en Volg Me." Een ander liet in de reacties meteen blijken dat hij een gezamenlijk album en een grote show een erg goed idee vindt: "Ronnie dit moet gebeuren. Kan ik alvast vip-tickets kopen?"

WOP

Mocht dit album er echt komen, zal het niet de eerste keer zijn dat Ronnie Flex en Lil Kleine, los van New Wave, aan een gezamenlijk album werken. In 2015, vlak na het succes van New Wave, werkten de twee artiesten samen aan het album WOP. Dat zou in eerste instantie een gedeeld album worden van Ronnie Flex en Lil Kleine, maar Ronnie Flex besloot om het album aan Lil Kleine te geven. Ronnie was namelijk van mening dat hij zelf wat anders moest maken op dat moment, zo vertelde hij bij Real Talk. Wel besloot Lil Kleine Ronnie Flex op zeven van de elf nummers te laten van het album.

Ster advertentie
Ster advertentie