Films, Series & TV

Oplichtster Anna Delvey met enkelband in ‘Dancing With The Stars’: “Ze heeft ballen”

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Oplichtster Anna Delvey met enkelband in ‘Dancing With The Stars’: “Ze heeft ballen”

Anna Sorokin, beter bekend als Anna Delvey, baarde onlangs veel opzien met haar deelname aan Dancing With The Stars. De 33-jarige oplichtster werd in de Verenigde Staten veroordeeld tot een celstraf van twee jaar. Momenteel draagt Delvey een enkelband omdat ze onder huisarrest staat, maar dat weerhield haar niet om leuk mee te doen met Dancing With The Stars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veroordeling van oplichtster Anna Delvey

De 33-jarige Anna Delvey werd wereldwijd bekend door de Netflixserie Inventing Anna. Daarin was te zien dat de Russische Anna Sorokin zich voordeed als de rijke Duitse erfgename Anna Delvey. Met haar verzonnen identiteit wist ze toegang te krijgen tot dure restaurants, hotels en private jets. Voor al deze luxe betaalde Anna Delvey zelf geen cent. De rechter in de Verenigde Staten veroordeelde haar tot een gevangenisstraf van twee jaar.

Anna Delvey draagt enkelband tijdens 'Dancing With The Stars'

Anna Delveys bekendheid heeft ervoor gezorgd dat ze een plek kreeg in het bekende tv-programma Dancing With The Stars. Delvey danste in het programma de chachacha met een danspartner. Tijdens haar dans viel vooral haar enkelband op. Deze draagt ze vanwege haar huisarrest. Anna kreeg van de Amerikaanse autoriteiten de toestemming om mee te doen aan het programma. Er is besloten om Anna Delvey uiteindelijk terug te sturen naar Rusland, maar dit vecht ze nu nog aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties op 'Dancing With The Stars'-deelname Anna Delvey

Dat een veroordeelde oplichtster meedoet aan een bekend televisieprogramma baarde veel opzien en gemengde reacties in binnen- en buitenland. In Dancing With The Stars was Anna Delvey dansend te zien met haar enkelband. Volgens sommigen is het geweldig dat ze meedoet aan het programma. Zo schreef iemand op Instagram: “Anna, je bent een koningin!” Een ander schreef op X: “Dit stond niet op mijn bingolijst. Zet hem op meid.” Ook vindt een gebruiker op Instagram dat Anna Delvey veel moed heeft: “Ze heeft ballen.”

Anderen vinden weer dat een veroordeelde crimineel absoluut niet mee mag doen aan een wereldberoemd programma. Zo zei iemand op X: “Iedereen verdient een tweede kans, maar we moeten geen ster maken van iemand die verkeerde dingen heeft gedaan.” Een ander schreef op Instagram: “Stuur haar maar terug naar Poetin. Dat is de beste straf.”

Ster advertentie
Ster advertentie