FunX

Werknemers delen hun meest gore ervaringen: "Lag poep en pis in de paskamer"

foto: ter illustratie: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Werknemers delen hun meest gore ervaringen: "Lag poep en pis in de paskamer"

Je hebt vast wel een bijbaantje gehad waar dingen er niet altijd even netjes of eerlijk aan toe gingen. Denk bijvoorbeeld aan poep in de pashokjes, eten in restaurants hergebruiken of affaires op de werkvloer. Threads-gebruikers hebben het allemaal beleefd en biechten op wat voor taferelen er tijdens hun werk werden uitgehaald. Hopelijk heb je een sterke maag, want sommige antwoorden zijn letterlijk om te kosten.

Poep in de pashokjes

Kleding kan niet over de datum gaan, dus je zou denken dat er niet zoveel mis kan gaan bij kledingzaken. Maar niets is minder waar. Zo delen Threads-gebruikers dat er in sommige winkels niet alleen kleding ligt, maar ook uitwerpselen van mensen. In de pashokjes bijvoorbeeld.

foto: Threads

Muizen en kots

Voor de mensen die graag uiteten gaan of hun boodschappen graag doen bij een bepaalde supermarkt, houd je hart vast, want deze verhalen zijn allesbehalve smakelijk. Zo vertelt een Threadsgebruiker dat ze letterlijk over haar nek ging, omdat er allemaal maden en vuil onder de stellingen bij de supermarkt verstopt lagen. Een ander vertelt dat er op haar oude werk nog iets anders meedraaide in de vaatwasser dan de vuile vaat en het was niet bepaald fris. Muizen lijken sowieso vaak terug te komen in diverse keukens en dan hebben we het helaas niet over Ratatouille.

foto: Threads

Eten hergebruiken

Ben jij degene die altijd al het brood met kruidenboter opeet dat bij je gerecht wordt geserveerd? Misschien laat je dat na het lezen van het volgende Threads-bericht wel staan. Een van de gebruikers vertelt namelijk dat de kruidenboter bakjes van de vorige tafel aangevuld en hergebruikt werden voor de volgende gasten in het restaurant. Daarbij meent een ander zelfs dat hij de overgebleven olijven en pepers af moest spoelen, zodat ze schoon oogden voor de volgende persoon die er misschien van zou eten.

foto: Threads

'Let's talk about sex, baby'

Naast de olijven (die je voortaan altijd laat liggen) gebeuren er ook regelmatig dingen op de werkvloer die door sommigen als 'onsmakelijk' bestempeld worden. Denk hierbij aan affaires tussen managers of aan een student die langsging bij een dokter en niet per se omdat er wat mis was.

foto: Threads

Opgelicht

Verder geven (ex-)werknemers ook aan dat er andere dingen gebeurden die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Namelijk het oplichten van klanten. Het blijkt namelijk dat het dure knipperlicht van een Lamborghini hetzelfde is als dat van een Ford, maar dan met een duurder prijskaartje.

foto: Threads

Ster advertentie
Ster advertentie