Een recept van Rudolph van Veen!
- News
- Een recept van Rudolph van Veen!
Gister was hij te gast bij Start en had hij een lekkere Breakfast Pie gemaakt voor Fernando en Ingrid.
Luister maar eens hoe lekker DIT klinkt!
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/rudolphvanveen.wma{/wmaremote}
Het recept voor de Breakfast Pie:
Voor 1 springvorm heb je nodig:
Cakebeslag:
125 gram boter
125 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram suiker
125 gram ei
Vulling:
125 gram pure chocolade
120 gram suiker
3 DL melk
4 croissants
2 bananen
Beboter een springvorm. Meng de zachte boter, bakmeel, suiker en ei en mix dit tot een cakebeslag. Doe dit cakebeslag in de springvorm.
Breek de croissants in grove stukjes en doe deze in een grote kom. Giet hierover de melk, suiker, de in stukjes gebroken chocolade en in plakjes gesneden banaan.
Schep dit mengsel bovenop het cakebeslag in de springvorm en ze deze in een voorverwarmde oven van 180 graden (ongeveer 40 minuten).
Laat de cake iets afkoelen voor je hem eet! Eet smakelijk:)
Lees ook
FunX
DYSTINCT over de samenwerking met French Montana: "We hebben echt een band opgebouwd"FunX
Shirak blikt terug op 'New Wave': "Niemand maakte dat album om rijk te worden"FunX
10 Jaar sinds 'New Wave': het album dat Nederlandse hiphop voorgoed veranderdeFunX
Commotie over missende diversiteit in de influencerwereld: "Je hebt 50 medewerkers en 49 zijn er wit"