FunX

FunX Dance Weekend!

  1. Newschevron right
  2. FunX Dance Weekend!
Afgelopen weekend was het de lancering van het FunX Dance Weekend. Nationale en internationale artiesten lieten live de vetste mixes horen. Denk aan lekkere dance sets van onder andere Chuckie, Gregor Salto en Quintino. Vanaf deze week luister je wekelijks naar het FunX Dance Weekend. Check alles over de lancering en de nieuwe weekendprogrammering.



Speciale programmering Vrijdag en zaterdag tussen 19.00 - 00.00 uur stond jouw radio geheel in het teken van Dance! In de studio kwamen grote artiesten langs die het hemd van het lijf werden gevraagd. Zal Gregor Salto meer loslaten over zijn album plannen? Kloppen de geruchten dat P. Diddy een rol speelt in de videoclip van Chuckie?
Verder was de Amerikaanse zanger, songwriter en producer Ron Carroll te gast die we onder andere kennen van zijn tracks 'Lucky Star', 'Walking Down The Street' en 'Bump To Dis'. De Line Up van het event Dirty Dutch werd onthuld en ook Don Diablo, Sidney Samson & Tony Cha Cha komen even een kijkje nemen in de studio.

Live Dance mixes
Daarnaast draaiden onder andere Quintino, Sunnery James & Ryan Marciano en Chuckie een live mix in de studio. Ook Gregor Salto komt een vette mix draaien en neemt daarbij een aantal mystery guests met zich mee.

Je begon je weekend goed goed door te rijdag & zaterdag vanaf 19.00 uur te luisteren naar FunX Radio of online via FunX Dance Radio.


Ron Carroll - Bump To Dis
Chuckie & LMFAO -
Let the Bass Kick In Miami Bitch
{youtubejw width="255" height="250"}
3xBbmGOBHfE{/youtubejw}
{youtubejw width="255" height="251"}
bZlfXxp60IQ{/youtubejw}

Amsterdam Dance Event
Voor de 14e keer vond in Amsterdam het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Dance liefhebbers konden vier dagen lang genieten van de absolute wereldtop aan artiesten. Zo genoot je van optredens van onder andere David Guetta, Gregor Salto en Chuckie. Jaarlijks telt het event meer dan 700 artiesten en DJ's in 40 clubs en trekt het event in totaal ruim 90.000 bezoekers en 2.000 muziekprofessionals uit 42 landen.

FunX was erbij! De FunX reporters sneakten binnen bij de meest exclusieve party's, checkten de sfeer op verschillende locaties in Amsterdam en interviewden grote DJ's.

24/7 FunX Dance Radio
Is een Dance Weekend voor jou te kort? Tune dan in op FunX Dance Radio en geniet 24/7 van de lekkerste dance, waar en wanneer je maar wilt. Geniet van vette beats van onder andere David Guetta, Robin S., Don Diablo en nog veel meer.

Website voor dance liefhebbers
Meer dance vind je natuurlijk op FunXDance.nl. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste dance nieuws, geniet je van vette videos en mixes van de bekende DJ's en check je de Dance Top 20 met de beste tracks van NU!
Ster advertentie
Ster advertentie