Games & gadgets

Activision brengt multiplayer trailer uit van Call of Duty: Black Ops 6

foto: YouTube: Call Of Dutyfoto: YouTube: Call Of Duty
  1. Newschevron right
  2. Activision brengt multiplayer trailer uit van Call of Duty: Black Ops 6

Onlangs zou de trailer van Call of Duty: Black Ops 6 gelekt zijn en dat baarde veel opzien. Nu heeft gameontwikkelaar Activision de officiële trailer zelf online gegooid van de langverwachte multiplayer mode. Voor de gamers onder ons is het een mooi vooruitzicht.

Trailer Call of Duty: Black Ops 6 online

Fans over de hele wereld kunnen niet wachten tot de nieuwste versie van de populaire shooter uitkomt. In het kader van de aankomende release hoort natuurlijk ook een gloednieuwe trailer en die bracht Activision vandaag uit. In deze beelden krijgen de fans alvast een realistische inkijk in de aankomende game.

Early access Call of Duty: Black Ops 6

De eerste early access-bèta wordt door Activision vrijgegeven op 30 augustus. Deze zal tot en met 4 september verkrijgbaar zijn voor mensen die een pre-order hebben gedaan voor Call of Duty: Black Ops 6. Ook mensen die in het bezit zijn van een Game Pass krijgen binnen die data toegang tot het begeerde spel.

Open bèta Call Of Duty: Black Ops 6

Vlak na de early access-bèta, kunnen de fans nog even genieten van Call of Duty: Black Ops 6. Vanaf 6 tot en met 9 september is open bèta beschikbaar. Deze zal ook beschikbaar zijn voor de mensen die geen pre-order hebben geplaatst. De open bèta’s worden door gameontwikkelaars gebruikt om verschillende gamers een spel te laten testen. Hiermee willen ze relevante feedback inwinnen om het spel nog beter te maken.

Op 25 oktober brengt Activision Call of Duty: Black Ops 6 officieel op de markt voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One en Xbox Series X|S.

Ster advertentie
Ster advertentie