Music

Hiphopfans opgelet: Ronnie Flex en Kempi speculeren over het maken van gezamenlijk album

foto: YouTube: NandoLeaks
  1. Newschevron right
  2. Hiphopfans opgelet: Ronnie Flex en Kempi speculeren over het maken van gezamenlijk album

Kempi en Ronnie Flex zijn twee van de grootste hiphopartiesten van Nederlandse bodem. Onlangs zei Ronnie Flex in de podcast Real Talk dat hij graag een album met Kempi zou willen maken. De artiest uit Eindhoven plaatste het fragment op zijn Instagram. Mocht dit echt gaan gebeuren dan zouden alle hiphopfans groots getrakteerd worden op een prachtproject.

Album

Tijdens een gesprek in de podcast Real Talk, vroeg Fernando Ronnie Flex naar een eventuele samenwerking tussen hem en Kempi. De 32-jarige artiest maakte duidelijk dat hij dat zeker zag zitten. Zo vertelde Ronnie dat hij zelfs een heel album voor Kempi zou willen produceren. Daarnaast zou hij naar eigen zeggen ook een bijdrage willen leveren in de vorm van een verse of een refrein.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Vele mensen werden erg enthousiast in de reacties onder Kempi’s post. Zo reageren bijvoorbeeld Kosso en Goutje Get Paid allebei met meerdere vuuremoji’s. Ook Jebroer geeft aan het album graag te willen horen gezien zijn “lets go” reactie. Als we Edson Cesar van Broederliefde moeten geloven dan ligt er al een nummer klaar waar Kempi en Ronnie Flex samen op te horen zijn. Hij reageerde namelijk: “We hebben die tune liggen.” In de reactie tagt hij beide artiesten. Het is niet bekend of de twee artiesten al in de studio hebben gezeten om een gezamenlijke plaat op te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie