Music

Ronnie Flex staat in december in Carré met 'Rémi': "Eerbetoon aan dit album"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex staat in december in Carré met 'Rémi': "Eerbetoon aan dit album"

Na aankondigingen van Jonna Fraser, Frenna, Dystinct en Boef, heeft ook Ronnie Flex laten weten dat hij dit jaar een groot concert zal geven. De artiest zal in december namelijk optreden in Carré, waar hij zijn iconische album Rémi zal performen.

Ronnie Flex staat dit jaar in Carré

Ronnie Flex is back en dat is duidelijk te zien aan alle positieve nieuwtjes rondom de artiest. Zo heeft Ronnie de afgelopen tijd niet alleen nieuwe muziek uitgebracht, maar vandaag ook aangekondigd dat hij in december een groot concert in Carré zal geven. En om het nieuws nog beter voor fans te maken, zal dit concert volledig in het teken van zijn album Rémi staan.

"Al jaren speel ik met de gedachte om het album Rémi volledig te spelen met mijn band The Fam. Dit album is zo belangrijk voor mij geweest. Het heeft mij mijn muzikale identiteit gegeven en het is me tot nu toe nog niet gelukt dit album te evenaren. Ik zie deze show als een eerbetoon aan dit album en daarvoor bestaat er geen betere plek dan het Koninklijk Theater Carré", zegt Ronnie Flex in het persbericht.

Het concert zal plaatsvinden op 7 december en kaartjes zijn vanaf vrijdag 12:00 te koop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie