OMG

Italiaanse tiener (17) vermoordt zijn hele gezin na verjaardagsfeest vader

foto: YouTube: Local Team
  1. Newschevron right
  2. Italiaanse tiener (17) vermoordt zijn hele gezin na verjaardagsfeest vader

De Noord-Italiaanse stad Paderno Dugnano, in de provincie Milaan is volledig in shock, nadat er een gruwelijke misdaad plaatsvond. Afgelopen zaterdag heeft een 17-jarige jongen namelijk zijn 12-jarige broertje Lorenzo, moeder Daniela en vader Fabio op brute wijze doodgestoken na het verjaardagsfeestje van zijn vader. Dit melden Italiaanse media.

Tiener vermoordt hele gezin na verjaardagsfeest vader

De tiener alarmeerde zelf de politie en hij verklaarde dat hij zijn vader had vermoord, nadat hij zijn vrouw en kind zou hebben vermoord. Na intensief verhoor bleek echter dat de jongen zelf verantwoordelijk was voor alle drie de moorden. De politie ontdekte de drie lichamen in de slaapkamer van het 12-jarige broertje. Op elk van de lichamen werden tientallen messteken aangetroffen. Het moordwapen was een keukenmes en lag onder een auto in de buurt van het huis. Het onderzoek is nog volop aan de gang. Autopsie op de lichamen van de slachtoffers moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Volgorde van de moorden: Lorenzo, Daniela, Fabio

Naar aanleiding van een reconstructie kan de politie al wel vaststellen in welke volgorde de Italiaanse tiener zijn gezin heeft vermoord. Zo werd het jongste slachtoffer, Lorenzo als eerst vermoord, gevolgd door zijn moeder Daniela (48) en als laatst zijn vader Fabio (51). Enkele uren voordat de tragedie plaatsvond, vierde het gezin nog de verjaardag van de vader thuis. De politie onderzoekt momenteel het motief achter deze driedubbele moord, aangezien de redenen voor deze vreselijke daad nog steeds onduidelijk zijn.

Onbekend motief

Het gezin, dat bekend stond als welvarend en normaal, vertoonde geen tekenen van ruzies of spanningen, wat de tragedie nog schokkender maakt voor de gemeenschap. De tiener, die door klasgenoten werd omschreven als een rustige, hardwerkende jongen die graag sportte, heeft met deze daad de hele regio in een diepe schok achtergelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie