OMG

Deze microscopische MSCHF-tas is voor een bizarre prijs verkocht

foto: MSCHFfoto: MSCHF
  1. Newschevron right
  2. Deze microscopische MSCHF-tas is voor een bizarre prijs verkocht

Wat doe je als je geld te veel hebt? Blijkbaar koop je dan nutteloze dingen voor een belachelijke prijs. Daar zijn ze bij MSCHF wel blij mee, zo verkocht het kunstcollectief een hele kleine tas voor maar liefst 63.750 dollar.

MSCHF tas

De afmeting van de MSCHF tas is 657 x 222 x 700 micrometer. Ondanks de grootte van de tas heeft het een ongelooflijk gedetailleerd design. Het is namelijk het ontwerp van de OnTheGo-tote van Louis Vuitton.

MSCHF drijft de spot met luxe fashion trends en schrijft op Instagram: "Er zijn grote handtassen, normale handtassen en kleine handtassen, maar deze tas heeft het laatste woord in miniaturisatie van tassen. Wanneer een functioneel object als een handtas kleiner en kleiner wordt, wordt zijn objectstatus steeds abstracter tot het puur een merksignaal is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MSCHF

De miniatuur handtas maakt de tongen los van Instagramgebruikers. Zo reageert iemand: "Ondertussen verhongeren mensen, maar de eliteklasse geeft haar geld liever uit aan een handtas die ze niet eens kunnen zien." Een andere gebruiker zegt: "Hoe stommer het item, hoe meer geld het vangt." Andere gebruikers maken grappen en willen de tas opeten of zijn bang om het te inhaleren.

Dit is niet de eerste keer dat MSCHF mensen shockeert met hun 'kunst.' Een paar jaar geleden was het internet in rep en roer om de satanistische schoenen die het merk ontwierp in samenwerking met Lil Nas X.

foto: Instagram: MSCHF

Ster advertentie
Ster advertentie