OMG

Ongelofelijk: 41-jarige man pleegde strafbaar feit omdat hij de cel in wilde

foto: ter illustratie - Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ongelofelijk: 41-jarige man pleegde strafbaar feit omdat hij de cel in wilde

Een 41-jarige man is vannacht in Tilburg aangehouden omdat hij de ruiten van drie politieauto’s insloeg. Nou is er natuurlijk geen juiste reden op te noemen waarom je zoiets zou doen, maar dat lag voor deze man net anders. Hij wilde namelijk graag opgepakt worden.

Man doet eerste poging om in de cel te komen

De man deed op vrijdag een eerste poging om aangehouden te worden. Hij gooide hierbij een steen door de ruit van een pand. Na zijn daad bleef hij bij het gebouw om te wachten op de politie. Helaas voor de man werd hij, ondanks zijn bekentenis, niet aangehouden nadat de politie ter plaatse was. Daarna vroeg hij de agenten expliciet of hij aangehouden mocht worden, maar die gaven hier geen gehoor aan. Ze besloten alleen de gegevens van de man te noteren.

Politie brengt man naar cel na vernielen politieauto's

Bij de tweede poging besloot de 41-jarige man om het wat extremer aan te pakken. Zo vernielde hij de ruiten van drie politieauto’s en ging daarna tussen twee van de politieauto's op zijn knieën zitten met zijn handen op zijn nek. Dit was voor de politie wel een gegronde reden om over te gaan tot aanhouding van de man. Het is niet bekend wat voor straf de man zal krijgen. Evenmin is bekend waar hij de cel in wilde.

Ster advertentie
Ster advertentie