OMG

Braziliaanse influencer verkoopt haar oude borstimplantaten: "Jullie vragen, ik lever"

foto: Instagram @deborapeixoto.ofc
  1. Newschevron right
  2. Braziliaanse influencer verkoopt haar oude borstimplantaten: "Jullie vragen, ik lever"

Van foto's tot sokken en slipjes: sommige influencers hebben het maar druk met de verkoop van 'hun eigen merchandise'. Maar influencer Debora Peixoto uit Brazilië kreeg wel een heel bijzonder verzoek van een fan. De persoon vroeg namelijk of Peixoto haar oude borstimplantaten wilde verkopen. De influencer gaf gehoor aan het verzoek en verkoopt haar 'oude tweeling' online.

Influencer verkoopt oude borstimplantaten

Via een video op Instagram kondigde de influencer aan dat ze haar borstimplantaten heeft laten vervangen en haar oude implantaten weer in huis heeft. Sindsdien heeft Peixoto verschillende verzoeken gehad van volgers om haar borstimplantaten te verkopen. Zo schrijft ze bij haar video: "Jullie vragen en ik lever! Ik heb besloten om iets speciaals voor jullie te doen! Ik ga een virtuele veiling houden om mijn oude borstimplantaten te verkopen die ik zes jaar lang heb gebruikt."

Instagram @deborapeixoto.ofc

Video niet beschikbaar

Virtuele veiling voor borstimplantaten

Volgers moeten wel diep in hun buidel tasten voor dit stukje historie van de influencer, want Peixoto meldt dat biedingen zullen beginnen vanaf 10.000 Braziliaanse real, wat gelijk staat aan ruim 1600 euro. "Dit is de kans om een uniek stukje uit mijn geschiedenis te bezitten en wie weet, een verzamelaarsdroom waar te maken! Ik ben super enthousiast over dit idee en kan niet wachten om te zien wie dit juweeltje mee naar huis mag nemen!", aldus de influencer. De volgers van Peixoto kunnen later meer details over de veiling verwachten en wie weet zelfs een stukje van haar in huis halen.

Ster advertentie
Ster advertentie