OMG

Stel verkoopt hun twee maanden oude baby voor 1000 dollar en een sixpack bier

foto: ter illustratie: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Stel verkoopt hun twee maanden oude baby voor 1000 dollar en een sixpack bier

Een Amerikaans koppel uit Arkansas, Darien Urban (21) en Shalene Ehlers (20), staat terecht na een poging om hun twee maanden oude baby te verkopen voor slechts duizend dollar en een sixpack bier. Deze bizarre onderhandeling vond plaats op een camping bij Beaver Lake, wat de lokale gemeenschap diep heeft geschokt.

Baby-verkoop op de camping

De zaak kwam aan het licht toen de campingeigenaar van Hide Away Campground ontdekte dat Darien en Shalene hun kind probeerden te verkopen. De eigenaar schakelde onmiddellijk de politie in. Zij troffen een man aan die beweerde de baby 'te willen kopen', zogenaamd uit bezorgdheid over het welzijn van het kind. De man gaf aan akkoord te zijn gegaan met de deal waarbij hij de baby zou overnemen van het stel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het bizarre contract: baby voor een sixpack en 1000 dollar

Wat de situatie nog vreemder maakt, is dat het jonge stel zelfs een schriftelijk contract opstelde waarin ze officieel afstand deden van hun rechten op het kind in ruil voor duizend dollar en zes biertjes. In het contract stond zelfs dat er "geen bedenktijd" was en "dat er na het ondertekenen hiervan geen van beiden meer van gedachten mocht veranderen en nooit meer contact mocht opnemen". De 'koper' had op dat moment echter het geld niet, maar beloofde het later te betalen. Voordat de transactie kon worden voltooid, werd de campingeigenaar op de hoogte gebracht en schakelde hij de autoriteiten in, wat leidde tot de arrestatie van het stel.

Gevolgen voor de ouders

De twee ouders worden beschuldigd van het in gevaar brengen van het welzijn van een minderjarige en poging tot het illegaal afstaan van een kind voor adoptie. Darien werd vrijgelaten op een borgtocht van 5000 dollar, terwijl Shalene nog vastzit met een borg van 30.000 dollar. Hun baby is nu opgevangen door het Arkansas Department of Human Services.

Ster advertentie
Ster advertentie