OMG

Bizar: dode vrouw valt uit rijdende lijkwagen en belandt op de weg

foto: Shutterstock / Foto ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. Bizar: dode vrouw valt uit rijdende lijkwagen en belandt op de weg

Gisteravond vond er een bizar incident plaats in de Poolse plaats Stalowa Wola. Het lichaam van een dode vrouw viel namelijk uit een rijdende lijkwagen. De uitvaartondernemer verontschuldigde zich na het incident.

Overledene valt uit rijdende lijkwagen

Volgens The Guardian zou er een wit laken tegen de voorruit van een automobilist zijn gewaaid. Op het moment dat het laken weggleed van zijn ruit zag hij een dode vrouw liggen op de weg. In eerste instantie dacht de bestuurder dat hij de vrouw had aangereden. Later werd hem duidelijk dat de vrouw al dood was en uit een lijkwagen was gevallen. Op foto’s van verschillende media in Polen is de dode vrouw liggend te zien op een zebrapad.

Eigenaar van lijkwagen biedt excuses aan

De uitvaartondernemer bood na het incident zijn excuses aan de familie van de overleden vrouw. In een verklaring stelde de eigenaar dat er mankementen waren aan de sluiting van de achterklep. De lijkwagen zou volgens het bedrijf bestuurd worden door een medewerker die erg veel ervaring heeft. Momenteel onderzoekt de politie of er tijdens deze heftige gebeurtenis sprake was van lijkschennis.

Ster advertentie
Ster advertentie