Sport

Noussair Mazraoui (26) ondergaat ingreep na hartklachten

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Noussair Mazraoui (26) ondergaat ingreep na hartklachten

Noussair Mazraoui (26) heeft een kleine ingreep aan zijn hart ondergaan. De operatie werd volgens berichten van BBC Sport en The Mirror uit voorzorg uitgevoerd nadat hij hartkloppingen had ervaren.

Eerdere hartklachten bij Bayern München

Het is niet de eerste keer dat Mazraoui te maken krijgt met hartproblemen. Tijdens zijn periode bij Bayern München had hij ook al last van zijn hart, na een corona-infectie die hij opliep tijdens het WK 2022 in Qatar. Deze infectie leidde tot een ontsteking aan zijn hartzakje, wat hem destijds enkele maanden aan de kant hield. Het is nog niet duidelijk of de huidige klachten verband houden met zijn eerdere gezondheidsproblemen.

Enkele weken uitgeschakeld

Mazraoui zou aanvankelijk deze week afreizen naar Marokko voor de interlands, maar de vleugelverdediger van Manchester United heeft zich vanwege zijn recente operatie hiervoor afgemeld. Zijn focus ligt nu volledig op zijn herstel zodat hij zo snel mogelijk weer fit kan zijn. De verwachting is dat hij relatief snel kan terugkeren bij de selectie van trainer Erik ten Hag, maar tot die tijd zal de rechtsback zeker tot november uitgeschakeld zijn.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie