Sport

Ajaxfans komen bedrogen uit: “Geen contact geweest tussen Hakim Ziyech en Ajax”

foto: EPAfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ajaxfans komen bedrogen uit: “Geen contact geweest tussen Hakim Ziyech en Ajax”

Het lijkt erop dat Ajaxfans niet hoeven te rekenen op een terugkeer van Hakim Ziyech. Vorige week doken er geruchten op dat de rechtsbuiten misschien weer terug zou keren naar de Amsterdamse club waar hij vier jaar lang onder contract stond. Echter, Ajax en Hakim Ziyech hebben nooit contact gehad over een eventuele terugkeer.

"Ziyech niet naar Ajax"

Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, maakte bekend dat Hakim Ziyech en Ajax nooit aan de gesprekstafel hebben gezeten. Jansen vertelde dat hij dit nieuws van Ziyech zelf heeft gehoord. “Nee, afgelopen vrijdag speelde er helemaal niets stelt hij. Ik heb het voor de zekerheid toch maar even gecheckt bij Ziyech, maar er is geen contact geweest. Ik heb niet het gevoel dat dit gaat gebeuren”, aldus de hoofdredacteur.

Zomertransfer Hakim Ziyech

Het is nog maar de vraag wat Hakim Ziyech wel gaat doen nu een terugkeer naar Ajax uitblijft. Sinds deze zomer is de 31-jarige voetballer uit de gratie geraakt bij Galatasaray. Mogelijk heeft Ziyech om die reden alle Instagramfoto’s verwijderd waar Galatasaray iets mee te maken heeft. Het is niet bekend of de Marokkaans international in gesprek is met andere clubs.

Ster advertentie
Ster advertentie