Up 2 Date

Yvonne Coldeweijer deelt heftig nieuws: "Mijn vriend is opgenomen in het ziekenhuis"

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Yvonne Coldeweijer deelt heftig nieuws: "Mijn vriend is opgenomen in het ziekenhuis"

Max Vieleers, de vriend van Yvonne Coldeweijer, is vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat hij grotendeels verlamd raakte door een ontsteking in zijn ruggenmerg. Dit maakte de influencer woensdag bekend via Instagram. "Het is nog steeds heel spannend," deelde Coldeweijer in een emotionele video.

Yvonne Coldeweijer: "Allerergste nachtmerrie is werkelijkheid geworden"

De situatie begon met tintelingen in Vieleers’ benen, vertelt Yvonne Coldeweijer (37) op Instagram. Het gevoel werd steeds erger, tot zijn benen bijna volledig leken uit te vallen. Het stel ging naar de huisarts, die aanvankelijk dacht dat stress de oorzaak zou kunnen zijn. Toen de klachten aanhielden, vertelde Vieleers: "Het voelt alsof mijn huid in brand staat."

Rolstoel

De huisarts verwees hem door naar het ziekenhuis. Bij aankomst zakte Vieleers door zijn benen en moest hij in een rolstoel plaatsnemen. "De pijn was ondraaglijk en de angst enorm," aldus Yvonne Coldeweijer. Vanaf zijn borst tot aan zijn tenen was hij volledig verlamd. Na uitgebreid onderzoek ontdekten artsen een ontsteking in zijn ruggenmerg, al is de oorzaak daarvan nog niet duidelijk.

Tekenen van herstel

Max Vieleers ontving in het ziekenhuis diverse medicaties, die na een paar dagen hun effect begonnen te tonen. Yvonne Coldeweijer werd verrast door een emotioneel moment: een filmpje van zijn teen die lichtjes bewoog. "Dat gaf ons hoop," vertelt ze met tranen in haar ogen. "Een wiebelende teen betekent ook een wiebelende knie, en het gaat nu stukje bij beetje beter." De eerste tekenen van herstel geven Yvonne Coldeweijer veel hoop. Ze prijst haar vriend voor zijn doorzettingsvermogen. "Hij is echt een strijder en werkt keihard aan zijn revalidatie. We hopen dat hij snel weer op de been is."

Max Vieleers deelde zelf ook een update op Instagram: "Ik ben in goede handen hier, omringd door mijn gezin en familie," schrijft hij. "Met veel energie en wilskracht werk ik aan mijn herstel, en gelukkig zijn er al positieve signalen."

Kind Yvonne Coldeweijers en Max Vieleers

In december vorig jaar verwelkomden Yvonne Coldeweijer en Max Vieleers hun eerste kindje, zoon Ted, die via een geplande keizersnede werd geboren. “Vanaf nu zijn wij 3 samen 1," schreef ze bij een foto van het nieuwe gezin. Op de badjassen van het stel prijkten de woorden: ‘Mama van Ted’ en ‘Papa van Ted’.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie