Up 2 Date

Elaine DePrince, adoptiemoeder van danseres Michaela, dag na dochter overleden

foto: Facebook
  1. Newschevron right
  2. Elaine DePrince, adoptiemoeder van danseres Michaela, dag na dochter overleden

Elaine DePrince is een dag na haar adoptiedochter Michaela DePrince overleden. Balletdanseres Michaela overleed vorige week dinsdag plotseling op 29-jarige leeftijd. Nog geen dag later overleed de adoptiemoeder die haar vanuit Sierra Leone meenam naar de Verenigde Staten. Dit heeft Jessica Volinski namens de familie DePrince bekendgemaakt via Facebook.

Elaine DePrince dag na dochter overleden

Elaine DePrince is gestorven tijdens een routineprocedure ter voorbereiding op haar operatie. Op het moment dat Elaine de procedure onderging, wist ze niet dat haar dochter was overleden. Beide sterfgevallen hebben niets met elkaar te maken en het trieste nieuws van dochter Michaela is haar bespaard gebleven. Hierover scheef Jessica Volinski: “Wat de familie doormaakt is onvoorstelbaar pijnlijk. Rouwen om twee familieleden die binnen 24 uur zijn overleden is tragisch en verwoestend.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Michaela DePrince overleden

Michaela DePrince was een bekende balletdanseres die onder andere bekend was van haar rol in Beyoncés Lemonade video. De 29-jarige DePrince werd in Sierra Leone geboren. Daar verloor ze op jonge leeftijd haar beide ouders in de burgeroorlog. Ze werd tijdens haar jeugd geadopteerd door Elaine en Charles DePrince. Laatstgenoemde overleed in 2020. Het is niet bekend hoe oud Elaine DePrince is geworden.

Ster advertentie
Ster advertentie