Up 2 Date

Voortvluchtige Nederlandse man gearresteerd na dubbele moord in Italië

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Voortvluchtige Nederlandse man gearresteerd na dubbele moord in Italië

De politie heeft afgelopen vrijdag de 21-jarige Nederlandse man opgepakt die sinds woensdagavond voortvluchtig was na het plegen van een dubbele moord. Dit werd gemeld door het Italiaanse persbureau Ansa. Hij wordt ervan verdacht zijn vader (65 jaar) en een vriend van zijn vader (60 jaar) te hebben neergestoken.

Klopjacht

De man is gevonden in de bossen vlakbij Cuneo, zo is gemeld door onder andere Sky Tg24. Dit is dichtbij Montaldo di Mondovì, waar de steekpartij plaatsvond op woensdag. Veel politiemensen zochten met honden en twee helikopters naar de man uit Nederland. Hij heeft naar verluidt de afgelopen twee nachten in het bos doorgebracht.

Gevaar

De 21-jarige man wordt verdacht van het neersteken van zijn 65-jarige vader en een 60-jarige vriend van de familie. De vader kwam uit Amsterdam en het andere slachtoffer was een huisarts uit Harderwijk. Na een ruzie zou de man zijn vader en de huisarts hebben aangevallen. Na het steekincident is de 21-jarige man, die volgens Italiaanse nieuwsbronnen Sacha C. heet, weggegaan. De politie waarschuwde dat hij gevaarlijk was en heeft aan iedereen gevraagd om niet dichtbij te komen. Volgens nieuwsberichten uit die streek dacht de politie dat hij geen wapens bij zich had.

Ster advertentie
Ster advertentie