Up 2 Date

26-jarige automobilist neergestoken omdat hij toeterde toen iemand hem afsneed

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 26-jarige automobilist neergestoken omdat hij toeterde toen iemand hem afsneed

Een 26-jarige man is neergestoken met een mes na onenigheid op de afrit van de A27. De politie heeft een 57-jarige man aangehouden en twee messen in beslag genomen.

Neergestoken

De politie vermoedt dat de oudere man zijn auto tussen een vrachtwagen en een personenauto wilde voegen tijdens het verlaten van de snelweg. De jongere man toeterde, omdat hij werd afgesneden en werd daarna waarschijnlijk geseind om te stoppen door de oudere man. De 57-jarige verdachte zou met een mes de auto uit zijn gekomen en heeft het slachtoffer meerdere malen gestoken.

Op dat moment kwamen er agenten langs die het incident zagen gebeuren. Ze twijfelden geen moment en grepen direct in. Toen de verdachte vervolgens ingesloten werd voor nader onderzoek trof de politie meerdere messen aan. Zo namen ze een stanleymes en aardappelschilmes in beslag. Het slachtoffer is even later verzorgd door de ambulancebroeders en heeft daarna aangifte gedaan op het politiebureau.

Stop geweld

Je hoort het steeds vaker in het nieuws: gewelddadige incidenten, mishandeling en wapenbezit onder jongeren. Dat geweld nooit de oplossing is, hoeven we je niet te vertellen. Maar wat is dan wél de oplossing? En waar komt dat onveilige gevoel en de drang om wapens te dragen vandaan? Lees hier alle verhalen over wapenbezit en zinloos geweld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie