Entertainment

'Ouders van Bianca Censori verbaasd dat twee nog samen zijn: "Herkennen hun eigen dochter niet"'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Ouders van Bianca Censori verbaasd dat twee nog samen zijn: "Herkennen hun eigen dochter niet"'

De ouders van Bianca Censori (29) zijn volgens een bron verbijsterd dat hun dochter nog steeds samen is met Kanye West (47). Eerder deze week werd er gespeculeerd dat het huwelijk van de twee voorbij was, maar recente foto's van een romantisch uitstapje in Japan vertellen een ander verhaal.

Familie maakt zich zorgen om Bianca's toestand

De ouders van Censori voelen zich volgens de bron bedrogen door hun dochter. "Bianca had hen verzekerd dat ze op het punt stond om Kanye te verlaten", meldt een artikel in Metro UK. "Ze begrijpen niet wat er aan de hand is en hebben het gevoel dat Kanye nog steeds invloed op haar heeft". Een tweede insider bevestigt dat de verwarring en zorgen in de familie Censori groot zijn. "Haar zus was onlangs bij haar in Los Angeles en zag zelf hoe disfunctioneel Bianca's huwelijk is".

Bianca op bezoek bij familie

Bianca was een paar weken geleden bij haar familie op bezoek, ze zou duidelijk hebben gemaakt dat ze het niet langer aankon. "En nu zien ze haar ineens als een verliefd stel met Kanye in Japan rondlopen". voegt de insider toe. De familie maakt zich ernstig zorgen en heeft het gevoel dat Bianca niet zichzelf is. "Haar verhaal verandert constant en niemand weet wat er nog gaat komen. Dat Kanye zoveel invloed op haar heeft dat ze tegen haar familie moet liegen, is gewoon angstaanjagend".

Voortdurende scheidingsgeruchten

Het is niet de eerste keer dat de ouders van Bianca zich zorgen maken om hun dochter. Ook haar opvallende en vaak gewaagde outfits hebben eerder al tot bezorgde reacties van haar familie geleid. "Haar ouders zijn echt van streek en herkennen hun dochter niet meer." Volgens entertainmentwebsite TMZ waren de rapper en de architecte al enkele weken niet meer samen.




Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie