Entertainment

Kanye West en Bianca Censori samen gespot in Tokio na geruchten over scheiding

foto: ANP / Instagram
  1. Newschevron right
  2. Kanye West en Bianca Censori samen gespot in Tokio na geruchten over scheiding

Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori lijken nog steeds smoorverliefd, ondanks berichten die suggereren dat ze op weg waren naar een scheiding. Minder dan 24 uur nadat het nieuws over hun vermeende breuk de ronde deed, werden de twee tortelduifjes op dinsdag (8 oktober) samen gefotografeerd in Tokio, waar ze er erg verliefd uitzagen.

Kanye West en Bianca Censori gespot in Tokyo

Op foto's is te zien hoe het stel zij aan zij door de Japanse hoofdstad loopt, waarbij Censori Kanye's arm vasthoudt. Een andere foto toont de Australische Bianca stralend terwijl ze het gezicht van haar man omhelst. Het stel droeg ook bijpassende witte outfits, waarbij Censori — die bekendstaat om haar opvallende kledingkeuzes — grote, fluffy laarzen droeg. Volgens “meerdere bronnen” beweerde TMZ op maandag (7 oktober) dat Kanye West en Bianca Censori op weg waren naar een scheiding na minder dan twee jaar huwelijk.

Geruchten over scheiding

TMZ beweerde dat het stel enkele weken geleden in stilte uit elkaar zou zijn gegaan en dat Censori sindsdien verbleef in haar thuisland Australië om bij haar familie te zijn. Er werd gemeld dat Ye zijn vriendenkring zou hebben verteld dat hij van plan was om van Censori te scheiden en naar Tokio te verhuizen, waar hij de afgelopen dagen is gespot.

Zorgen vanuit familie Censori

Er gaan al langer geruchten dat de familie van Bianca Censori zich zorgen maakt over het huwelijk. De ouders van Bianca zouden het niet eens zijn met een aantal controversiële uitspraken van West en ook geen fan zijn van de nieuwe kledingstijl van hun dochter.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie