Entertainment

Tyla dropt ‘Breathe Me’ videoclip met haar nieuwe vriend Geo erin

foto: YouTube: Tylafoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Tyla dropt ‘Breathe Me’ videoclip met haar nieuwe vriend Geo erin

Vorige maand doken er video’s en foto op waarop Tyla te zien was met mogelijk haar nieuwe vriend. Nu lijkt het erop dat de Zuid-Afrikaanse zangeres een hard launch van haar relatie met Geo heeft gedaan middels haar nieuwe videoclip van het nummer Breathe Me.

Tyla introduceert nieuwe vriend Geo in videoclip van 'Breathe Me'

In de videoclip van Breathe Me, die is opgenomen in de Japanse stad Osaka, zien we dat Tyla en Geo een erg leuke tijd hebben. Zo bevinden ze zich in een karaokebar waar ze voor elkaar het nummer Breathe Me zingen. Tijdens het zingen zijn de twee erg intiem met elkaar. Ook is in de video te zien dat ze uitgaan met veel drank. Na afloop eten de twee nog een kippenpootje bij een eetkraampje en uiteindelijk komen ze rond half drie ’s nachts weer terug op hun hotelkamer.

Wie is Geo, de nieuwe vriend van Tyla?

Op het internet vragen veel mensen zich af wie de nieuwe vriend van Tyla is. Op zijn Instagram is te zien dat Geo zelf ook bezig is met het maken van muziek. Zo deelde hij op zijn pagina enkele previews van zijn nummers. Ook meldde Capital XTRA dat Geo 26 jaar oud zou zijn. Het is niet bekend hoe Tyla en haar nieuwe vriend Geo elkaar hebben leren kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie