Entertainment

Sexyy Red brengt make-up met bizarre namen uit: "Bootyhole Brown"

foto: Sexyy Red via Instagram
  1. Newschevron right
  2. Sexyy Red brengt make-up met bizarre namen uit: "Bootyhole Brown"

Deze week kondigde Sexyy Red aan dat ze binnenkort haar eigen make-up zal uitbrengen. De eerste lijn onder haar merk Northside Princess zal bestaan uit lipglosses met wel hele interessante namen. Zo kun je lipglosses onder de naam Coochie Juice en Blue Ballz bij de rapper kopen.

Sexyy Red brengt make-up uit

"Met trots presenteer ik NORTHSIDE PRINCESS, mijn merk, en mijn eerste product: lipgloss. Ik ben zo enthousiast", schreef Sexyy Red op X. Sexyy Red onthulde ook de namen van de kleuren binnen haar lipgloss-collectie. En de namen die zijn nogal opvallen. Zo kun je de lipglosses "Coochie Juice", "Bootyhole Brown", "Nut", "Pussyhole Pink", "Yellow Discharge", "Gonorrhea", "Blue Ballz" en "Sex on My Period" in haar collectie vinden.

In mei sprak Sexyy Red met Complex over de originele versie van haar lipgloss-merk, die onmiddellijk uitverkocht was bij de lancering. "Mijn brein helpt me om buiten de gebaande paden te denken en echt gekke dingen te doen", vertelde ze aan Complex. "Ik heb er een die Nut heet en die heeft de kleur van... nou ja, Nut. Er is er een die Gonorrhea heet, en die is groen zoals gonorroe. Ik heb er ook een die Yellow Discharge heet, zoals de gele afscheiding die sommige meiden hebben. Pussy Hole Pink, Booty-Hole Brown, Coochie Juice. En Coochie Juice is helder met zilveren glitter. Het is schattig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie