Entertainment

Snoop Dogg lacht naar de bank na verdienen van miljoenenbedrag tijdens Olympische Spelen

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg lacht naar de bank na verdienen van miljoenenbedrag tijdens Olympische Spelen

Ondanks dat Snoop Dogg niet als sporter deelnam aan de Olympische Spelen, was hij toch een van de gezichten van de afgelopen editie in Parijs. Zo droeg hij de fakkel, gaf hij commentaar tijdens wedstrijden en was hij iconisch in zijn support voor de Verenigde Staten. De rapper deed dit alles natuurlijk niet onbetaald. Er werd eerder al gespeculeerd over het bedrag dat hij dagelijks opstreek met zijn aanwezigheid, maar nu heeft hij het hele miljoenenbedrag zelf onthuld.

Snoop Dogg verdient miljoenenbedrag tijdens Olympische Spelen

Volgens sommigen zou de Drop It Like It’s Hot-rapper zo’n vijf ton dollar per dag hebben verdiend tijdens de zeventien dagen durende Spelen. Deze geruchten werden niet eerder bevestigd door Snoop Dogg, maar hij heeft zijn verdiensten nu bekend gemaakt in een video op social media. Wat blijkt: de fans zaten er niet ver naast. De rapper verdiende in totaal bijna negen miljoen dollar voor zijn aanwezigheid. Ook leefde en feestte de 52-jarige rapper gratis in Parijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snoop Dogg is miljoenenbedrag waard tijdens Olympische Spelen

Dat Snoop Dogg werd gevraagd om kijkers te trekken voor de Olympische Spelen is geen gekke gedachte. Dat heeft hij achteraf zeker bewezen. Zijn aanwezigheid zorgde mede voor een stijging van 79 procent in de kijkcijfers ten opzichte van de Olympische Spelen in Tokio. De rapper en bekende persoonlijkheid wordt wereldwijd gezien als een leuk en grappig karakter. Daarom wordt hij door een breed publiek geadoreerd en dat maakte hem de perfecte persoon hiervoor.

Ster advertentie
Ster advertentie