Entertainment

Cardi B haalt keihard uit naar Offset: "Ik wens deze man echt het ergste toe"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B haalt keihard uit naar Offset: "Ik wens deze man echt het ergste toe"

Het is inmiddels een feit dat Cardi B en Offset niet meer met elkaar overweg kunnen. Ondanks dat ze samen net hun derde kindje hebben gekregen, is er weinig positiefs aan hun interacties in 2024. Fans dachten dat ze het ergste al gezien hadden, maar op 22 oktober verraste Cardi B iedereen met een reeks felle tweets waarin ze haar ex op meedogenloze wijze bekritiseerde.

Cardi B's tirade richting Offset loopt uit de hand

Cardi B kwam hard binnen, bewerend dat ze Offset oprecht haat na alles wat ze hebben doorgemaakt. "Bro ik wens deze man het ergste toe", schreef ze. "Ik heb nog nooit iemand zo erg gehaat en die bitches staan te popelen om hem te hebben." De vader van haar kinderen noemde ze een "vuilniszak" en vroeg vrouwen om hem van haar handen over te nemen. "Alsjeblieft, neem deze man van mijn handen, deze vuilniszak is te zwaar", voegde ze eraan toe.

Haar tirade stopte daar echter niet. Fans vroegen haar om positiever te spreken over Offset, maar dat viel niet in goede aarde. "Ik haat deze vuile narcistische klootzak oprecht", zei ze. "En zijn familie en vrienden spreken hem nooit aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cardi B wenst Offset de dood

Een gebruiker suggereerde dat Cardi B nog steeds van Offset houdt, maar dit viel niet goed bij de rapper. Zo maakte Cardi B duidelijk dat ze haar voormalige partner dood wenste. "Ik wil dat hij door een vrachtwagen wordt aangereden", verklaarde ze. "Hij is echt een donkere wolk in het leven van iedereen die hij binnenkomt."

Het meest onverwachte moment kwam echter toen Cardi B Offset verdedigde. Fans speculeerden dat Offset degene was die Kinderbescherming op haar had afgestuurd, maar Cardi ontkrachtte dit gerucht. Hoewel ze hem nog een laatste belediging toewierp, benadrukte ze dat hij zoiets nooit zou doen. "Dat is niet wat er gebeurd is, het had niks met hem te maken. Hij is een loser, maar dat heeft hij niet gedaan", zei ze.

Kort na haar tirade verwijderde Cardi B de tweets, maar zowel fans als Offset zullen haar uitbarsting niet snel vergeten.

Ster advertentie
Ster advertentie