Entertainment

Monica Geuze mag van haar vriend niet meer schelden na ruzie: "Hij voelt zich gekwetst"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze mag van haar vriend niet meer schelden na ruzie: "Hij voelt zich gekwetst"

Monica Geuze is niet bang om haar fans regelmatig een inkijkje te geven in haar privéleven. Zo bespreekt ze samen met Kaj Gorgels in hun podcast Geuze en Gorgels allerlei zaken die betrekking hebben op hun eigen leven. Zo deed Monica Geuze ook een boekje open over de relatie met haar vriend James Lawrence. De 29-jarige influencer vertelde in haar podcast onder andere over de ruzie die ze met haar vriend heeft gehad.

Monica Geuze over eerste ruzie met haar vriend

In juni dit jaar bevestigde Monica Geuze dat ze een relatie heeft met de Engelse profvoetballer James Lawrence. De twee zijn vaker in het openbaar gespot en de influencer gaf eerder aan te willen trouwen met de 31-jarige speler van Almere City. Ondanks dat het erg goed lijkt te gaan tussen Lawrence en Geuze, heeft laatstgenoemde aangegeven ook veel discussies te hebben gehad met haar geliefde. Een van die discussies zou volgens de presentatrice zelfs zijn uitgemond in een ruzie. Volgens Monica Geuze gaat het er dan ook hard aan toe als de twee ruzie hebben.

Monica Geuze mag niet meer schelden van vriend

James Lawrence heeft volgens Monica Geuze erg veel moeite met haar taalgebruik. Zo zou de influencer te veel schelden. Hierover zei ze: “James vindt niets erger dan schelden. Hij voelt zich erdoor gekwetst.” Een keer zou Monica Geuze de woorden “fucking hell” hebben uitgesproken en daar was James Lawrence niet over te spreken. Volgens haar reageerde de voetballer met: "Je gaat respectloos met me om. Je scheldt me gewoon uit."

Ook vertelde de 29-jarige Geuze over een situatie met een familielid van Lawrence. Het familielid werd door de bekende persoonlijkheid voor de grap een “cunt” genoemd op WhatsApp. Dit werd absoluut niet gewaardeerd door de voetballer, aangezien dat volgens hem “het allerergste is wat je tegen iemand kunt zeggen”. Zijn afkeer voor schelden zorgt ervoor dat Monica Geuze tegenwoordig beter op haar tellen past: “Als ik het wel doe, dan weet ik waar ik voor teken”, aldus de presentatrice.

Ster advertentie
Ster advertentie