Entertainment

Voormalig assistente Kanye West deelt video na aanklacht wegens misbruik "Mensen willen mij dood hebben"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Voormalig assistente Kanye West deelt video na aanklacht wegens misbruik "Mensen willen mij dood hebben"

Lauren Pisciotta, die van 2021 tot 2022 werkte als persoonlijke assistent van Kanye West, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de rapper bij de Superior Court van Los Angeles. Ze beschuldigt West van ongepast gedrag, waaronder seksuele intimidatie en onrechtmatig ontslag. Pisciotta beweert ook dat West haar heeft gedrogeerd tijdens een feest, dat georganiseerd werd door Sean ‘Diddy’ Combs.

Beschuldigingen van seksuele intimidatie

Volgens de aanklacht vond het vermeende incident plaats tijdens een feest dat West samen met Diddy organiseerde in een muziekstudio, jaren voordat Pisciotta bij de rapper in dienst trad. Pisciotta, die ook bekend is als influencer en OnlyF*ns-model, zegt dat West haar en een voormalige muzikale cliënt had uitgenodigd voor het feest. Tijdens het evenement zou West hebben geëist dat iedereen bleef drinken, anders zouden ze worden weggestuurd.

"Getraumatiseerd"

Pisciotta verklaart dat ze zich na het drinken uit een beker plotseling “ernstig verzwakt” voelde en de rest van de avond niet meer kon herinneren. Door de vermoedelijke drugs die ze kreeg toegediend, zegt ze zich niets meer te kunnen herinneren van wat er gebeurde. Haar anonieme plus een kon zich evenmin herinneren wat er die avond plaatsvond, de persoon zou “getraumatiseerd en verontrust” zijn.

Openbaring na ontslag

Pisciotta vertelt dat West na haar ontslag toegaf dat ze tijdens het feest “iets met elkaar hadden gedaan”. Pisciotta geloofde aanvankelijk dat iemand anders haar had gedrogeerd, maar na een ruzie tussen West en zijn ex-vrouw – vermoedelijk Kim Kardashian – beweerde West dat zij seksueel contact hadd op de avond. Pisciotta probeerde de geruchten rond haar en West uit de wereld te helpen, maar West vertelde naar verluidt: “We hebben één keer een iets gedaan”, en gaf daarbij details over de nacht van het feest. Pisciotta gaf echter aan dat ze zich niets van het intieme moment kon herinneren. Hierop zou West hebben gereageerd: “Vrouwen zeggen graag dat ze zich niets herinneren”.

Reactie in video

De 36-jarige Lauren Pisciotta reageerde gisteren in een video op alle reacties die ze krijgt, de voormalig assistente zou online namelijk een hoop haat ontvangen. Fans van Kanye wensen haar zelfs de dood toe, iets wat ze zelf niet kan begrijpen. Bekijk de video hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie