Entertainment

Boef maakt Dennis Schouten met de grond gelijk: "Ik koop jou en je moeder 150 keer als ik wil"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef maakt Dennis Schouten met de grond gelijk: "Ik koop jou en je moeder 150 keer als ik wil"

Boef heeft Dennis Schouten met de grond gelijk maakt via een reactie op Instagram. De heren van RoddelPraat maakte een aantal onsmakelijke opmerkingen over het ongeboren kindje van Gio en Lynn. En dit schoot bij Boef in het verkeerde keelgat, waarna hij hard uithaalde naar Dennis Schouten.

'RoddelPraat' over ongeboren baby van Gio en Lynn

In een video van RoddelPraat, roddelen Dennis Schouten, Alex Soze en Jan Roos over de baby van Gio en Lynn. Het koppel laat een 3D-foto zien van het ongeboren kindje en hebben het over op wie hun kindje het meest lijkt. De heren van RoddelPraat zijn van mening dat "Lynn met een ander heeft lopen wiepen", omdat het kindje volgens hen niet op de vader lijkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boef maakt Dennis Schouten met de grond gelijk

Boef vond de opmerkingen van de heren onsmakelijk en reageerde onder de video met: "Drie volwassen mannen die roddelen over een ongeboren baby, dan heb je het gemaakt, man. Wauw!" Vervolgens reageerde Dennis Schouten daarop met: "Heb jij je schulden al afbetaald? Of moet dat peperdure huis dan eerst verkocht worden?" Boef liet er geen gras over groeien en geageerde gelijk: "Welke schulden? Ik ben een selfmade multimiljonair. Jij bent een depressieve mogool die elk moment zelfmoord kan plegen. Ik koop jou en je bolle moeder 150 keer als ik wil."

Het lijkt erop dat Dennis Schouten het daarbij heeft gelaten, want hij heeft verder niet meer gereageerd op de succesvolle rapper. Het lijkt er zelfs op dat Schouten zijn eerdere comment heeft verwijderd.

foto: Instagram @billionaire.nl

Ster advertentie
Ster advertentie