Entertainment

Boef sluit restaurants op eerste dag vanwege extreme drukte

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef sluit restaurants op eerste dag vanwege extreme drukte

De lancering van Boefs nieuwste onderneming, de fastfoodketen Chick and Cheez, lijkt vandaag een schot in de roos te zijn geweest. De populaire rapper en ondernemer zag zijn nieuwe zaak zo veel aandacht trekken dat sommige filialen eerder moesten sluiten vanwege de massale drukte.

"Het is ontploft"

Boef deelde het nieuws over de overweldigende vraag via zijn Instagram Story. “Een paar filialen zijn dichtgegaan. Een paar filialen hebben we het gebied van verkleind”, vertelt hij. De ondernemer benadrukte dat de sluiting bedoeld was om de kwaliteit van de ervaring voor zijn klanten te waarborgen. “Het is echt de massale drukte. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik wil niet alles openzetten en dat mensen uiteindelijk drie uur moeten wachten en dat jullie een slechte ervaring hebben daarmee”.

Strategische keuzes

Om de drukte in goede banen te leiden, koos Boef er bewust voor enkele locaties tijdelijk te sluiten of het bereik te verkleinen. Hij geeft aan dat het belangrijk is om een positieve ervaring voor klanten te behouden, ook als dit betekent dat de capaciteit beperkt moet worden. Boef sluit zijn bericht af met een dankwoord aan zijn klanten: “Ik hoop dat jullie het begrijpen en dank jullie wel voor het bestellen allemaal”.

Eerdere successen zetten toon

Dat een nieuwe onderneming van Boef voor drukte en belangstelling zorgt, is niet nieuw. Eerder lanceerde hij de app Bonnetje, wat binnen enkele uren de meest gedownloade app van Nederland werd. Boef laat met zijn nieuwe onderneming opnieuw zien dat hij niet alleen succesvol is als muzikant, maar ook als zakenman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie