Entertainment

ICE schittert in De Slimste Mens met zijn humor: “Kan ik geen Pokemon-vragen krijgen?”

foto: YouTube: De Slimste Mens
  1. Newschevron right
  2. ICE schittert in De Slimste Mens met zijn humor: “Kan ik geen Pokemon-vragen krijgen?”

Gisteravond deed ICE onder zijn echte naam Khalid Alterch mee aan het tv-programma De Slimste Mens. We kunnen alvast zeggen dat hij niet de beste deelnemer was gezien zijn laatste plaats en vroege vertrek. Toch wist ICE met zijn grappige persoonlijkheid alsnog te schitteren in De Slimste Mens.

ICE in De Slimste Mens: humor boven kennis

De 34-jarige artiest en acteur ICE moest vele vragen tijdens De Slimste Mens aan zich voorbij laten gaan, omdat hij het antwoord niet wist. Dat leverde een paar keer erg leuke reacties op. Toen hij niet wist wie Hans en Grietje waren, zei hij: "Daar gaat het al fout." Na een paar foute antwoorden trok ICE de conclusie dat de vragen niet voor hem gemaakt waren. Daarom besloot de 34-jarige acteur met een voorstel te komen: “Kan ik geen Pokemon-vragen krijgen?”

ICE als waterdrager van Marokkaans elftal

Los van de foute antwoorden wist ICE sowieso steeds een hilarisch antwoord te geven op de vragen die hem buiten de quiz om werden gevraagd. Zo vroeg De Slimste Mens-presentator Philip Freriks hem naar de documentaire die hij maakte over het succes van het Marokkaanse voetbalelftal tijdens het WK in 2022. Daarbij merkte Freriks op dat ICE in de wij-vorm sprak als het ging over de prestaties van Marokko op het WK. Dat was reden genoeg om te vragen op welke positie de artiest speelde bij het Marokkaans elftal. ICE reageerde op hilarische wijze: "Waterman. Ik deed water brengen."

Reacties op ICE tijdens De Slimste Mens

Het internet was tijdens De Slimste Mens erg gecharmeerd door ICE. Zo waren vele mensen erg te spreken over zijn humor en zijn persoonlijkheid. Zo schreef iemand op X: “Mag Khalid gewoon zijn eigen show?” Een ander schrijft het te betreuren dat Khalid niet tot de volgende aflevering is gekomen: “Dit is voor het eerst dat ik het jammer vind dat een kandidaat afvalt.” Weer een ander concludeert op X: “Superleuke vent die Khalid. Veel zelfspot. Leuke kennismaking.”

Ster advertentie
Ster advertentie