Entertainment

Boef bezorgt eerste bestellingen van nieuwe keten in helikopter: "Alles voor de klant"

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Boef bezorgt eerste bestellingen van nieuwe keten in helikopter: "Alles voor de klant"

Artiest en ondernemer Boef kondigde deze week zijn nieuwste project aan: een fastfoodketen genaamd Chick&Cheez. Vandaag gaf de artiest meer details vrij over zijn plannen voor deze onderneming, die draait om zijn favoriete ingrediënten: kip en kaas.

Boef bezorgt zijn eerste bestellingen in stijl

Via een video op het Instagramaccount van zijn nieuwe fastfoodketen laat Boef weten dat hij zijn eerste bestellingen in stijl laat bezorgen. Zo zie je hoe hij met tassen vol eten een helikopter instapt en zegt: "Ik moet door heel Nederland bezorgen, dus dat moeten we wel in stijl doen. Ik heb een speciale helikopter, om zo alle bestellingen snel mogelijk af te leveren, dus plaats nu je bestelling en wie weet zie je mij zo voor je deur."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boef komt met eigen fastfoodketen op de proppen

De 31-jarige Boef heeft naast zijn muzikale carrière al eerder de sprong naar het ondernemerschap gewaagd. Zo introduceerde hij eerder de app Bonnetje, wat een groot succes bleek te zijn. Nu richt hij zijn pijlen op de fastfoodindustrie, met een ambitieus plan om meteen maar liefst vijftig vestigingen van zijn fastfoodketen te openen door heel Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weddenschap met Boef en zijn fans

Boef staat erom bekend alles te geven voor zijn projecten, en dit keer gaat hij zelfs een stap verder. Hij sloot een gedurfde weddenschap met zijn volgers op Instagram: "Als Chick&Cheez binnen zeven dagen 100.000 volgers bereikt, dan verf ik mijn haren paars, m'n snor geel en mijn baard geel. Dat is een deal, dat beloof ik jullie, oké?" Binnen één dag had het Instagram-account van de fastfoodketen al meer dan 46.000 volgers en het lijkt erop dat Boef binnenkort een afspraak bij de kapper moet maken.

Ster advertentie
Ster advertentie