Entertainment

Boef verrast fans met persoonlijke fastfoodbezorging: "Eet smakelijk jongens!"

foto: Instagram @boef
  1. Newschevron right
  2. Boef verrast fans met persoonlijke fastfoodbezorging: "Eet smakelijk jongens!"

Boef heeft zijn eerste paar bestellingen van zijn nieuwste restaurant Chick&Cheez persoonlijk bij zijn fans afgeleverd. Daarnaast verraste de artiest zijn fans met exclusieve merchandise, die hij signeerde en nam Boef de tijd om een paar kiekjes met hen te maken.

Boef verrast zijn fans met persoonlijke bezorging

Sinds vandaag kun je eten bestellen bij het de nieuwste fastfoodketen van Boef door heel Nederland. De rapper pakte het vandaag gelijk groots aan en kondigde via zijn Instagram aan dat hij de eerste paar bestellingen persoonlijk af komt leveren met een helikopter. Boef voegt daad bij woord en deelt via zijn Instagram Live hoe hij zijn eerste twee fans verraste met hun bestelling. En daar bleef het niet bij. De rapper gaf de twee jongetjes namelijk ook een exclusieve hoodie, die hij vervolgens signeerde. Daarnaast nam Boef ook nog even de tijd om met hun fans op de foto te gaan. "Eet smakelijk jongens! Ga snel eten, voordat jullie eten koud wordt", zei de rapper na het nemen van de foto's.

foto: Instagram @boef

Instagram Live van @boef

Boef bezorgt door heel Nederland

Na de bezorging stapte hij de helikopter weer in om naar de volgende locatie te gaan. "Zoals jullie net zagen, was ik net in Zoetermeer een bestelling afleveren bij twee jongens en de volgende locatie wordt Den Haag. Dus als je honger hebt en je wil wat eten, bestel dan snel en wie weet zie ik je dan zo wel", aldus Boef.

Ster advertentie
Ster advertentie