Entertainment

Bhad Bhabie heeft weer contact met haar vader na heftige ruzies

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie heeft weer contact met haar vader na heftige ruzies

Bhad Bhabie is na jaren van ruzies weer op goede voet met haar vader Ira Peskowitz, zo meldde TMZ. De internetsensatie, die net zelf moeder is geworden van een dochter, heeft de stap genomen om Peskowitz na jaren weer te benaderen.

De slechte band van Bhad Bhabie met haar vader

De 21-jarige Danielle Bregoli, zoals Bhad Bhabie echt heet, heeft in de afgelopen jaren een slechte band gehad met haar vader. In 2020 vroeg de influencer nog een contactverbod voor Peskowitz. Dit omdat haar vader beweerde dat de moeder van Bregoli hem mishandeld zou hebben. Ook beschuldigde Bhad Bhabie Peskowitz van nalatigheid tijdens haar jeugd. Het was zelfs zo erg dat de ‘cash me ousside’-bekendheid haar vader van haar geboorteakte verwijderde. Dit nadat Peskowitz afstand deed van zijn ouderlijke rechten.

Bhad Bhabie en haar vader leggen ruzies bij

Na enkele jaren besloot Bhad Bhabie om toch weer contact op te nemen met haar vader om de ruzies bij te leggen. TMZ stelt dat Bregoli vond dat er genoeg tijd over de ruzies heen is gegaan. Na een aantal telefonische gesprekken, bezocht Bhad Bhabie hem tijdens een reis naar Florida. Niet lang daarna nodigde ze Peskowitz, zijn vrouw en haar twee halfbroers uit in Los Angeles om te vieren dat haar dochter Kali zes maanden oud is geworden.

Bhad Bhabie vergaf eerder vriend na huiselijk geweld

Het is niet de eerste keer dat Bhad Bhabie zo vergevingsgezind is. Eerder vergaf ze ook haar vriend Le Vaughn, die tevens ook de vader is van hun kind. Dit nadat hij zwaar fysiek geweld gebruikte tegen de influencer. De beelden hiervan deelde Bregoli op social media. De boosheid heeft niet lang geduurd, want enkele maanden daar tatoeëerde het stel hun elkaars gezicht op hun been.

Ster advertentie
Ster advertentie