Entertainment

Diddy voorspelde zijn arrestatie al in de jaren 90: "We stoppen niet"

foto: Entertainment Tonight
  1. Newschevron right
  2. Diddy voorspelde zijn arrestatie al in de jaren 90: "We stoppen niet"

Diddy voorspelde ooit dat zijn grote feesten hem in de problemen zouden brengen. In een oud interview grapte Diddy namelijk over dat hij gearresteerd zou worden vanwege zijn feestjes. Het interview is opnieuw opgedoken, nadat Diddy werd gearresteerd voor beschuldigingen van mensenhandel en georganiseerde misdaad.

Diddy voorspelde zijn arrestatie al

Diddy deelde in 1999 al dat zijn welbekende feesten hem in de problemen zouden brengen. In een interview met Entertainment Tonight zei de rapper dat het hem niet meer lukte om vergunningen voor zijn feesten te krijgen. "Ze willen niet meer dat ik feesten geef. Maar we stoppen niet, we blijven gewoon plezier maken en mensen uit alle hoeken van het leven samenbrengen." Diddy maakte dan ook duidelijk dat mensen in de toekomst nog veel over zijn feesten zouden horen. "Je gaat over mijn feesten horen, want ze gaan ze afkappen, mij waarschijnlijk arresteren en allerlei gekke dingen doen. En dat alleen maar omdat we een leuke tijd willen hebben."

Hij vervolgde zijn verhaal met dat niet iedereen 'nieuwe' en onbekende dingen kan waarderen."Wanneer je iets nieuws in iemands omgeving brengt, iets wat hun horizon verbreedt, worden mensen vaak geïntimideerd. Er zijn veel mensen die zich daardoor bedreigd voelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanklachten Diddy

Diddy’s feesten en vooral zijn beruchte 'freak offs' leidden vorige week inderdaad tot zijn arrestatie. Hij is aangeklaagd voor mensenhandel, georganiseerde misdaad en het regelen van prostitutie. De openbare aanklagers verdenken Diddy ervan dat hij vrouwen gedwongen seks liet hebben met mannelijke prostituees. Daarbij zou de labelbaas zijn machtspositie misbruikt hebben om zijn slachtoffers stil te houden. Ook zou hij de slachtoffers gechanteerd hebben. Bovendien zou Diddy zijn imperium hebben gebruikt als criminele organisatie.

Ster advertentie
Ster advertentie