Entertainment

IShowSpeed en Jake Paul gaan weddenschap aan voor 25.000 dollar

foto: Instagram @ishowspeed en @jakepaul
  1. Newschevron right
  2. IShowSpeed en Jake Paul gaan weddenschap aan voor 25.000 dollar

Internetsensaties IShowSpeed en bokser Jake Paul zijn een weddenschap aangegaan voor maar liefst 25 duizend dollar. Jake daagde de streamer uit voor een 40 yard sprint, wat gelijk staat aan zo'n 36,5 meter. IShowSpeed accepteerde de uitdaging en is ervan overtuigd dat hij het prijzengeld met gemak in de wacht sleept.

IShowSpeed en Jake Paul gaan weddenschap aan

Jake Paul daagde IShowSpeed uit voor een sprintwedstrijd in zijn podcast BS w/Jake Paul met Gary Vaynerchuk, waarbij hij het enorme bedrag op het spel zette voor wie als eerste over de finish zou komen. Via een FaceTime-gesprek kwam de weddenschap tot stand. "Yo Jake, ik zag een clip waarin je zegt dat je me wilt uitdagen voor een race om 25.000 dollar," begon IShowSpeed tijdens het gesprek. "Let's do it, bro. Laten we het doen," antwoordde de bokser vervolgens. "Je weet dat dat gratis geld is, toch?" vroeg de streamer vol zelfvertrouwen. "Ja, voor mij," reageerde Jake Paul snel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jake Paul is geen sprinter maar een bokser

Tijdens het korte gesprek was het duidelijk dat zowel Paul als Speed het volste vertrouwen in zichzelf hebben. Daarbij bood de bokser aan om de streamer over te laten vliegen naar Puerto Rico. De locatie waar Jake Paul zich voorbereidt op een trainingskamp voor zijn aankomende bokswedstrijd tegen legendarische vechter Mike Tyson. De bokser heeft momenteel een professioneel record van 9-1, waarvan zes overwinningen door knock-out, inclusief zijn gevechten tegen UFC-icoon Nate Diaz, medebokser Tommy Fury, en YouTuber AnEsonGib.

IShowSpeed heeft nog nooit een sprint verloren

De 19-jarige streamer die oorspronkelijk bekend werd door zijn liefde voor voetballer Cristiano Ronaldo, staat ook bekend om het uitvoeren van gevaarlijke stunts en indrukwekkende atletische prestaties op zijn streams. Zijn sportieve vaardigheden werden getoond toen hij over twee rijdende Lamborghini’s sprong en toen hij Travis Scott versloeg in een race en dat allemaal terwijl hij kramp had. Daarbij is het niet de eerste keer dat IShowSpeed wordt uitgedaagd voor een race. Een maand geleden werd hij nog uitgedaagd door de Poolse olympische sprinter Ewa Swoboda, nadat hij beweerde dat "niemand ter wereld" hem zou kunnen verslaan in een sprint. "Gratis vlucht, gratis $25k... Ik ben erbij. Dit wordt de makkelijkste $25k die ik ooit heb verdiend", aldus IShowSpeed.

Fans zullen nog even moeten afwachten of en wanneer de race tussen de twee plaatsvindt, maar één ding is zeker: de winnaar gaat er niet alleen vandoor met de roem, maar ook met het prijzengeld van 25 duizend dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie